Beylikdüzü şehitlere dualar gönderdi

Beylikdüzü şehitlere dualar gönderdi
Beylikdüzü Belediyesi, son günlerde artan şehit haberleri nedeniyle düzenlediği "Şehitlere Saygı Gecesi'nde tüm şehitler için Kur-an'ı Kerim tilaveti okuttu.
Duygusal anların yoğun yaşandığı gecede konuşan Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, " Şehitlerimiz bizim şerefimizdir. Onların uğruna can verdiği ortak değerlerimize sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Ancak öfkemizi bize yakışır biçimde yaşamak zorundayız. Hiçbir güç, hiçbir terör örgütü bu bütünlüğü parçalayamaz, bu kardeşliği bozamaz" diye konuştu.

Beylikdüzü Belediyesi, "Bu vatan bizim, bu bayrak hepimizin" diyerek tüm şehitler için "Şehitlere Saygı Gecesi" düzenledi. Binlerce vatandaşın katılım sağladığı gece bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı. Fatih Sultan Mehmet Camii İmamı Mustafa Büyük tarafından başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerin ruhu için Kur-an'ı Kerim tilaveti ve Mehmet Akif Ersoy’un yazdığı Çanakkale Şehitlerine Kasidesi okundu. Ardından duaya katılan tüm vatandaşlar tek yürek oldu, herkes ellerini şehitler için gökyüzüne açtı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.