Beylikdüzü'de 7/24 kar önlemi

Beylikdüzü'de 7/24 kar önlemi
Beylikdüzü Belediyesi, kışın en güzel armağanı olan kar güzelliğini vatandaşlar için çile olmaktan çıkarmak adına tüm hızıyla çalışıyor.
Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yolları tuzlayarak kontrol altına alan belediye, bir yandan da temizlik çalışmaları yapıyor.
Karın tadının en güzel çıkarıldığı ilçe Beylikdüzü, karla mücadeleye tüm ekipleriyle hazır. İlçe genelinde tuzlama çalışmalarının yapıldığı sokaklar Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince de sık sık kontrol ediliyor. Öğrencilerin okullarda sıkıntı çekmemesi açısından okul çevrelerinde tretuvar temizliğinin yapılması da ekiplerce sağlanıyor.

7/24 Tuzlama ve Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor


Kar yağışının başladığı 2 gün içerisinde 7/24 sokakta tuzlama ve temizlik çalışması yapan belediye çalışanları greyder, dozer, kar küreme aracı, tuz serpici robot ve kepçe gibi makinelerle görev başında hazır bekliyor. 90 kişilik karla mücadele ekibiyle mesaide olan müdürlük, gelen taleplere de anında yanıt vererek bölgeye ulaşıyor. Yüzlerce ton tuzu yollara sererek yapılan tuzlama çalışmalarına gece de devam edilmesiyle, ilçede bulunan ara yollar dahil, hiçbir bölgede ulaşım sıkıntısı yaşanmadı.

Kışla Mücadele Hattı

Karla ilgili oluşabilecek sorunlara önlem olarak kurulan Beylikdüzü Belediyesi Kışla Mücadele Hattı 0212 855-40-61-62, vatandaşların yardım istemeleri durumunda anında müdahale adına 7/24 iletişime açık. Beylikdüzü halkının sorunsuz ulaşım sağlaması için ekipler, tüm yolları rahatlatacak çalışmalarına devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.