Beylikdüzü’nde çay bahçesi ihalesi

Beylikdüzü’nde çay bahçesi ihalesi
Beylikdüzü Belediyesi bir çay bahçesinin daha ihalesini yeniliyor. 3 yıllık ihale edilecek olan Büyükşehir Mahallesi’ndeki çay bahçesinin en son aylık kirası 6.250 liraydı.
Belediye Başkanlığı’ndan ihale ile ilgili yapılan açıklamada şunlara yer verildi:
 
Mülkiyeti ve tasarrufu Belediyemize ait olan Büyükşehir Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi ile Çamlık Caddesinin birleştiği yerdeki 5189 m2 lik park alanı içerisinde bulunan mevcut kapalı alan ve müştemilatların Çay Bahçesi-Kafeterya olarak 3 (üç) yıllığına kiralama işi, 2886 sayılı Yasanın 45.maddesine göre Açık Arttırma Usulü ile 19 / 07 / 2011 Salıgünü saat 11:00’da Belediye Encümen Odasında Encümen huzurunda ihale edilecektir. İhale yapılacak Çay Bahçesi-Kafeteryanın yeri, muhammen bedeli ve geçici teminatı aşağıya çıkarılmıştır.
 
İŞTE İHALE ŞARTLARI:
1- İHALEYE VERİLECEK YERİN; Mevki: Büyükşehir Mahallesi (Cumhuriyet Cad.ile Çamlık Caddesinin Birleştiği alan), Cinsi: Çay Bahçesi, Muhammen Bedel: 6.250,00-TL, Geçici Teminat:6.750,00-TL     
2- İhale, Belediye Hizmet Binası içerisinde yer alan Belediye Encümen Odasında; Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır.
3- İhaleye katılacak istekliler, Beylikdüzü Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünden Şartname ve eklerini 250,00-TL (İki Yüz Elli Türk Lirası) karşılığında satın alabileceklerdir.
4 - İhaleye katılacak isteklilerin ihaleye katılabilmeleri için 19 / 07 / 2011 Salıgünü saat 10.00’a kadar şartname ve eklerini alarak müracaat etmeleri ve yukarıda belirtilen geçici teminatı yatırmaları gerekmektedir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum