BEYLİKDÜZÜ’NDE HALK GÜNLERİ DERMAN OLUYOR

BEYLİKDÜZÜ’NDE HALK GÜNLERİ DERMAN OLUYOR
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen halk gününde vatandaşlarla bir araya geldi.
Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen halk günlerinde, ihtiyaç sahibi vatandaşların sorunlarına çözüm üretilmeye devam ediliyor. Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Başkan Yardımcıları Efrahim Yeşil, Tahir Sert, İsmail Yalçın ve birim müdürlerinin vatandaşların sorunlarını dinlediği toplantıda, tüm sorun ve istekler dikkatle dinlenip not alınıyor. İş ve maddi yardım isteyenlerden, imar konusunda sorunları olanlara kadar birçok konunun görüşüldüğü toplantıda, vatandaşlar belediyeden mutlu ve huzurlu ayrılıyorlar. Toplantıda, görüşme sırasını bekleyen vatandaşlara belediye görevlileri, çay, çikolata ve su dağıtırken, vatandaşlar tarafından bu ikramlar “belediyemizde hizmet çok güzel, çok mutluyuz” sözleriyle ödüllendirildi.
Halkla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Yusuf Uzun, tüm sorunları dinlemek için toplantıyı düzenlediklerini belirterek, “Biz sizler için buradayız, ne isteğiniz, şikâyetiniz varsa buyurun iletin. Sadece bana değil, başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimiz de her konuda sizlere yardımcı olabilir. Biz burada sorun çözmek için bulunuyoruz ve burada herkesin sorunları çözebilir. Tek istediğimiz buradan ayrılırken mutlu, sorunlarınız çözülmüş ve güler yüzlü ayrılmanızdır” dedi.
Evimiz gül bahçesi oldu…
Belediyeye gelen yaşlısı genci tüm vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Uzun ve ekibine vatandaşlar teşekkür ederken, bir vatandaşın, Beylikdüzü’ndeki yeşillendirme ve çiçeklendirme çalışmalarından dolayı Başkan Yusuf Uzun’u kutlaması dikkat çekti. İlçeye yapılan gül dikimlerinden bahseden vatandaş, “Beylikdüzü bizim evimiz. Evimizi gül bahçelerine çevirdiniz. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır” şeklinde konuştu.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.