BEYLİKDÜZÜ'NDE KARNE ŞENLİĞİ

BEYLİKDÜZÜ'NDE KARNE ŞENLİĞİ
2010-2011 Eğitim Öğretim Yılı sonunda karnelerini alan binlerce çocuk, Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen “Karne ve Çocuk Şenliği’nde doyasıya eğlendi.
 
Beylikdüzü Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “Karne ve Çocuk Şenliği”, binlerce öğrenciye eğlenceli dakikalar yaşattı. Yoğun katılımla yapılan şenlikte; eğlence programları, yarışmalar, animasyon gösterileri ve farklı dallarda birçok program gerçekleştirildi. Çocukların şişme oyun alanlarına büyük ilgi gösterdiği etkinlikte; ücretsiz olarak pamuk helva, macun gibi yiyecekler de dağıtıldı.
Etkinliğe katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, yıl boyunca gösterdikleri emeklerden dolayı öğretmenlere teşekkür etti. Başkan Uzun konuşmasını, “ Okullarımız tatile girdi. Gençlerimiz ve çocuklarımız için belediyemiz 'Karne Şenliği' programını hazırladı. Toplamda 3 gün sürecek şenliğimiz haftasonu Gürpınar, Kavaklı ve Yakuplu’da devam edecek. Herkese iyi eğlenceler diliyorum" diyerek sürdürdü.
Beylikdüzü Belediyesi Etkinlik Alanı'nda gerçekleştirilen Karne Şenliği, Berksan konseriyle devam etti. Başkan Yusuf Uzun’un ünlü sanatçıya çiçek takdim etmesinin ardından, coşkulu anlar yaşayan izleyiciler, Berksan’ın tüm şarkılarına eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.