BEYLİKDÜZÜ'NDE 'MESLEKİ EĞİTİM PROJESİ' GELİŞTİRİLİYOR

BEYLİKDÜZÜ'NDE 'MESLEKİ EĞİTİM PROJESİ' GELİŞTİRİLİYOR
Beylikdüzü'ndeki sanayi kuruluşu temsilcileri, kalifiye eleman yetiştirilmesine yönelik geliştirilen 'Mesleki Eğitim Projesi' kapsamında Belediye Başkanı Yusuf Uzun’la bir araya geldi.
Beylikdüzü Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına Başkan Uzun’la birlikte belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Büyükçekmece İŞKUR Şube Müdürü Hüseyin Fazlı ve sanayi kuruluşu temsilcileri katıldı.
 
Sanayi kuruluşlarında yetişmiş ve kalifiye eleman yetersizliği nedeni istihdamda sıkıntı yaşadıklarını ifade eden katılımcılar, Başkan Uzun’dan mesleki eğitim kurumlarında eleman yetiştirilmesi isteğinde bulundu.
Başkan Yusuf Uzun, istihdam konusunda profesyonelliğin herkese artı değer katacağını belirterek, projenin faydalı olacağını söyledi.
 
Mesleki Eğitim Projesi kapsamında eğitim kurumlarında açılacak kurslar kalifiye eleman yetiştirecek, istihdam daha planlı ve verimli gerçekleşecek. İlçe ekonomisine büyük katkı sağlayacak projede, Beylikdüzü Belediyesi’nin ise koordinatörlük görevi üstlenmesi öngörülüyor.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.