BEYLİKDÜZÜ’NDE SANAT SOKAKTA

BEYLİKDÜZÜ’NDE SANAT SOKAKTA
Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçenin çehresine renk katan çizimlerle elektrik kaynağı olan trafoları boyamaya devam ediyor. Soğuk görüntüye sahip trafoları, açık alanlardaki boş duvarları estetik çizimlerle renklendiren ressamlar, dik

İlçenin elektrik kaynağı olan trafoları binalarını bir bir elden geçirerek sanat kaynağına dönüştüren Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, açık alanlarda kötü görünen, üzerine yazı yazılmış duvarları da rengarenk tuvallermiş gibi keyifli bir hale getiriyor. Kent merkezinde ana arter ve meydanlar üzerinde bulunan elektrik trafo binalarını ve açık alan duvarlarını boyayan ressamlar, modern bir görüntü oluşturmaya devam ediyor.

Kent estetiğini bozan her olumsuzluğa müdahale eden ekipler, uygun şekiller ile görseller oluşturuyor. Farklı farklı temalarla uygulanan çizimlerde 2017 yılı içerisinde Adnan Kahveci Mahallesi-Kışla Caddesi, Barış Mahallesi-Fidangör Caddesi, Gürpınar Mahallesi- Görgü Sokak’ta trafoların sanatsal boyama işlemleri gerçekleşti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.