Binlerce Çocuk Aynı Sofrada Buluştu

Binlerce Çocuk Aynı Sofrada Buluştu
Küçükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği Çocuk İftarı’nda buluşan binlerce çocuk renkli görüntüler oluşturdu.
Küçükçekmece Belediyesi'nin düzenlediği Çocuk İftarı'nda buluşan binlerce çocuk renkli görüntüler oluşturdu.

Halkalı Meydanı'nda gerçekleşen çocuk iftarına Küçükçekmeceliler geniş katılım gösterdi. Küçükçekmece İlçe Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve AK Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Korkut da çocuklarla aynı sofraya oturdu.

"GELECEĞİN MİMARLARI ÇOCUKLAR"

Böylesine anlamlı bir etkinliğe imza attığı için Küçükçekmece Belediyesi'ne teşekkür eden Harun Kaya, "Geleceğin mimarları çocuklar olacak inşallah. Bu nedenle onlar bizim için çok değerli" dedi.

"GÜZEL RAMAZAN ANILARI OLSUN İSTEDİK"

Temel Karadeniz ise, çocukların güzel Ramazan anılarının olmasını istediklerini kaydederek, "Gerek bilgi evlerimizle gerek yaz-kış spor okullarımızda çocuklarımızı daha donanımlı hale getirmeye çalışıyoruz. Tabi ki çocuklarımıza manevi anlamda katkıda bulunmazsak bizi çok karanlık bir dünya bekleyecek" diye konuştu.

"KARDEŞİMLE BURADA ÇOK EĞLENİYORUZ"

Çocuklarıyla birlikte iftara katılan Zekiye Cebeci de Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'e teşekkür ederek, "Daha önceleri iftarlar tek bir yerde yapılırdı. Şimdi ise her mahallede yapılıyor. Çocuklarımız için bile iftar veriliyor. Bu etkinliklerden çok memnunuz" dedi. Çocuk iftarında bulunan 9 yaşındaki İrem Sağlam ise, "Burada kardeşimle birlikte çok eğleniyoruz. Bu etkinliklerden dolayı çok mutluyuz" diye konuştu.

Programda Taha Samet adlı çocuğun Kuran-ı Kerim tilaveti herkesi mest ederken, Bilgi Evleri Çocuk Korosu'nun ilahi konseri ise büyük beğeni kazandı. Etkinlikte Küçükçekmece Belediyesi tarafından, çocuklar için macun, pamuk şeker gibi özel ikramlar yapıldı. Çocuklar ayrıca animasyon gösteri grubunun Hacivat-Karagöz ve Sihirbazlık gösterileriyle eğlenceli dakikalar geçirdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.