Bir Milletin Dirilişi “Destanlaşan Çanakkale”

Bir Milletin Dirilişi “Destanlaşan Çanakkale”
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Kaymakamlığı İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen, Bir Milletin Dirilişi “Destanlaşan Çanakkale” isimli konferansa katıldı.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni anma etkinliği kapsamında Çatalca Kaymakamlığı İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen, Bir Milletin Dirilişi “Destanlaşan Çanakkale” isimli konferansa katıldı.

Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde Çatalca Garnizon Komutanı İkmal Albay Abdulvahap Bozkurt, Çatalca İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Kadir Duvan, Çatalca Belediyesi Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen konferans şehitlerimiz için saygı duruşu ardından İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. İlçe Müftüsü Mehmet Çelebi’nin açılış konuşmasını yaptığı program 2014 Dünya Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Birincisi Edirne Selimiye Camii İmam Hatiplerinden Alpcan Çelik’in Kur’an Tilaveti ile devam etti. Programda daha sonra Tarihçi Yazar Mustafa Turan Çanakkale Destanı’nı katılımcılara anlattı.

Etkinlik programın düzenlenmesinde emeği geçenlere plaket takdimi ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.