'BİZ ESENYURT'LUYUZ ESENYURT'U BİZ ALACAĞIZ'

'BİZ ESENYURT'LUYUZ ESENYURT'U BİZ ALACAĞIZ'
Eski ilçe başkanı Kemal Deniz Bozkurt'un ardından, Eczacı Hakan Ataklı da CHP'den Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı başvurusu yapıyor. 28 Temmuz Pazar saat 18:00'da, CHP Esenyurt İlçe Başkanlığı'na aday adaylık müracaatı yapacak olan Ataklı bir basın aç
İŞTE O AÇIKLAMA:

Esenyurt ilçemizde aday adayı olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum.
Belediye başkanlığı aday adaylığı düşünen,meclis üyeliğine aday adayı olan ve olmayı arzu eden arkadaşlarımı yürekten kutluyor ve selamlıyorum.
Cumhuriyet Halk Partisi mevcut şikayetlere kulak veren ve halkın sesi olan bir parti olarak,Esenyurt’ta halkının sesi,nefesi ve yüreği olmak için hazırdır.Esenyurt'a hizmet vermek Cumhuriyet Halk Partisi’nin olmazsa olmazıdır.Halkın içinden yeni ve tertemiz bir isimle Esenyurt’umuzu yeniden yapılandırmak ve belediyemize halkçı belediyecilik anlayışını yerleştirmek,Esenyurt'ta yaşayan her bireyi refaha kavuşturmak bizlerin yegane görevi olacaktır.
CHP İstanbul ilinde başta büyükşehir olmak üzere en az 20 ilçeyi alabilecek güç ve kapasitededir.Hedef, plan ve koordinasyonlar bu rakamı 25 ilçeye çıkartma yönünde olmalıdır.

Esenyurt Belediye Başkanlığı'na partim olan CUMHURİYET HALK PARTİSİ'nden aday adayı olduğumu,ekibimle, sizlerle ve tüm halkımla vargücümle çalışacağımın bilgisini sizlere sunar,tüm dostlarıma, halkıma ve kamuoyuna saygıyla duyururum.
Aday belirleme aşamasında,önümüzdeki seçim sürecinde umudumuz şudur ki; arkadaş,dayıoğlu,amcaoğlu,kirve anlayışı son bulacaktır.
Bu süreçte Cumhuriyet Halk Partisi yönetiminin ve üyelerinin sergileyeceği objektif anlayış,diğer siyasal partilere oy veren halkımızın rey tasarruflarını partimiz yönünde kullanmalarını sağlayacaktır.Bu anlayışı partimizin yönetimine ve tüm parti üyelerine bildirmek ve genel anlayış statüsüne kavuşturmak bizlerin başlıca görevi olmalıdır.
Halk mevcut yapıdan bıkmış ve arayış içerisindedir.Bunu çok iyi degerlendirmek ve halkın beklentilerine tercüman olarak, sıkıntılarını eksiksiz çözmeye talip olmak gereklidir,şarttır.
BİZ SİYASET YAPMAK İÇİN DEĞİL,HİZMET VERMEK İÇİN HAZIRIZ.
Halkçı belediyecilik anlayışını Esenyurt Belediyesi’ne uygulamak,taşeronlar,aracılar kullanmadan,kimseyi işinden etmeden,kadrolu ve ekipsel bir anlayışla Belediye bünyesinde kurulacak birimlerle Esenyurt'umuzu hep birlikte çalışarak yönetmek,Esenyurt'un kaynağını dışarıya değil yine Esenyurt'luya sunmak,hizmet olarak dağıtmak ilkemizdir,şiarımızdır. Bizler ihale veren belediyelerden asla olmayacağız.İhale yoluyla iş yaptırmaya son vereceğiz.
Şirketler kurarak devlet hazinesinden halka hizmet etmek maksadıyla alınan paraları hortumlayanlardan olmayacağız; tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimsenin hortumlamasına müsade etmeyeceğiz.
Halkımız sistem adamlarından yorulmuş hatta bitkin durumdadır.Biz işleyişlerin dışında ya da aykırı olma gayretinde değiliz.Bizler milletimizin vergilerinin rantcıların saraylarına altın musluk olmasını istemeyenlerden,karşı duruş sergileyenlerdeniz.
Halkçı Belediyecilik anlayışını Esenyurt ilçesine uygulamak için tüm plan ve projelerimiz,birikimlerimiz dahilinde halkımızın takdirine sunulmak üzere detaylandırılmış ve hazırlanmıştır.
Seçim sürecinde en önemli, birincilimiz, olmazsa olmazımız sandıklarda örgütlenme olacaktır.Her sandıkta bir erkek bir de bayan üyemiz oy takibini, sayımını dikkatle ve özenle yapacaklardır.Cumhuriyet Halk Partililer olarak bizler hizmet etmeye talibiz.Ve belediye hizmeti öncesinde halkımızın özgür ve demokratik rey hakkını korumak,kollamak bizlerin başlıca görevi olacaktır.
Esenyurtlu tüm dostlarımızın desteği bizler için onurdur. Esenyurt ilçe Belediyemize CHP flamasını astıktan hemen sonrasında,Esenyurt halkına hizmet olarak geridönüşüm başlayacaktır.Halkçı belediyecilik anlayışı ilkesi doğrultusunda belediyemizi halkımızla birlikte yöneteceğiz.
7 bölgeden tüm halkımız dahil olacak şekilde bu anlayış çerçevesinde belediyemizi halkımızla yöneteceğiz. Sadece bir kesimi temsil edenlerden degil toplumun tamamını temsil edenlerden olacağız.
O nedenle BİZ kazanacağız.
Biz ışıltılı ve pırıl pırıl bir anlayışla geliyoruz.

Yenilikçi projeler ve insanca yaşam hakkını ön planda tutan düşünce yapısıyla geliyoruz.
Bölgemizde bina daire üreten müteahhitleri,halkımızı rüşvet çemberinden kurtarmak yerel siyasetçilerin boynunun borcu olmalıdır.
Rüşvetle işgörmeyi,iş bitirmeyi bilindik maraz olmaktan çıkartıp tarihe gömeceğiz.
Bizler varsa tüm rüşvet çarkının hakkından korkusuzca geleceğiz.
Esenyurt Belediyesi'nin zamanın şartlarında Ak Parti'ye teslim edilmiş olması asla ve asla yeniden teslim edilecegi anlamına gelmez.Bu böyle bilinmelidir.

2014'te CHP flamasını Esenyurt belediyesine asacağımıza tüm Esenyurtluların inancı tam olmalıdır.
Yasal boşlukları kullanarak belediye kasalarını aşındıranların,boşaltanların,hırsızlık yapanların vicdanlarını,tüyü bitmemiş yetimlerin yürekleri hergün döver inşallah!
Bu da onlara bedduamız olsun.
Bizler kimseyi itham etmiyor,kimseyi suçlamıyor,hiçkimseyi zan altında bırakmıyoruz.
Belediyemizin olumlu yönde yaptıklarını bugüne kadar alkışlamış,eksiklerini söylemiş,yanlışları konusunda uyarmışızdır.
Bizler asla karalama siyaseti yapmadık,yapmayacağız.
Halkımızın menfaat bileşkesinde yapılan her doğru iş, bizim de doğrumuzdur.Ancak yapılan yanlışları,çifte standart,adaletsiz,eşitliksiz uygulamaları,varsa yandaş kayırmaları kimse kusura bakmasın dile getirmek halkın sesi olan bizlerin birincil görevidir.
Seçime yönelik "bakın ilçemize Üniversite getirdik" demek ve ülke genelinde mantar gibi,vasıfsız,gecekondu üniversiteleri açmak, arge'den uzak,bilgisiz,yetersiz bir eğitim sunmaktan öteye gitmeyecektir.
Eğitim ilkögretimde başlamaz mı? 50-60 hatta 70 kişilik sınıflarda ilköğretim eğitimi almaya çalışan yavrularımız için neden ilköğretim okulu yaptırılmamaktadır???Eğitimdeki tüm eksiklikleri bütünüyle, bizler ele almakta kararlıyız.

Saygıdeğer Cumhuriyet Halk partililer,Saygıdeğer Esenyurtlular,BİZ doğruluğu ve dürüstlüğü ilke edinmiş olarak karşınıza tertemiz çıkıyoruz.Kirlenmeyeceğimize de söz veriyor,and içiyoruz.
Beklentimiz görev ve yetki verilmesidir.
Her türlü bilgi,birikim,dirayet ve cesarete haiziz. Bizler Cumhuriyetimizin,hukuk ve adaletimizin izinde yürüyen bireyleriz.

Partimizin vereceği görev ve yetki,yerelde kazanılacak zafer ve hizmet aşkıyla yürüyeceğimiz yolu aydınlatacak birincil etken olarak yer alacaktır.Elbette ki asıl görev ve yetki,halkımızın yönetimsel gücü,özgür ve demokratik hakkı olan kıymetli oylarında saklıdır.
Biz Esenyurt İlçesini yönetmeye talibiz.Biz Esenyurt’a hizmet sunmaya talibiz.Cumhuriyet Halk Partililer olarak geçmişten günümüze ilçemizin sorunlarını en iyi şekilde analiz etmiş bulunmaktayız ve analizlerimiz neticesinde hayata geçireceğimiz projelerimizle,Esenyurt’umuzu muasır medeniyet seviyelerine çıkarmaktaki inancımız tamdır.
Çamur çiğneyerek kendini ve ailesini Esenyurt ilcesine adayan yüzde 70'i sosyal demokrat olan Esenyurtlu halkımın önümüzdeki yerel seçimlerdeki tercihini CHP yönünde,tek vücut,bütünlük içerisinde kullanmalarını saglamak için herkesi biraraya getireceğiz.Biz Esenyurt'u almaya inandık, alacağız; bundan kimsenin şüphesi olmasın.
Biz göreve hazırız.
Biz Esenyurt’a talibiz.
Esenyurt’umuzu beton yığınlarına büründürmek isteyen zihniyetin karşısında,eski doğallığıyla ve görsel tadıyla ‘’YEŞİL ESENYURT’’ sloganıyla BİZ geliyoruz.
Partimizin vereceği görev ve yetkiler bizler için onur kaynağı olacaktır. 
Yolumuz hizmet yoludur,yolumuz güzelliklere açılan yoldur.
Gelin bu yolda birlikte yürüyelim.
BİZ’i birlikte yaratalım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum