BÜYÜK İHALE BUGÜN YAPILCAK

BÜYÜK İHALE BUGÜN YAPILCAK
Silivri Belediyesi Çöp Toplama ve Çevre Temizlik ihalesi 5 Aralık 2014 ( Bugün) yeniden yapılacak. Daha önce iptal edilen ve bugün yapılacak olan Silivri’nin en büyük ihalesine gözler çevrilirken, ihalenin hangi firmada kalacağı ise kamuoyu tarafından şim
Silivri Belediyesinin maliyeti en yüksek ihalesi olarak bilinen ve 25 Temmuz 2014’de ilk ihalesi gerçekleştirilmişti. Ancak daha sonra Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın talimatıyla ihale komisyonuna yeniden incelenmesi için iade edilen ve komisyon tarafından da iptal edilen çöp ihalesi bugün yeniden gerçekleştirilecek.

İhalenin iptal edilmesinin ardından geçici temizlik hizmeti mevcut firma Üneşler A.Ş tarafından yapılmaktaydı. Geçici hizmet alımı nedeniyle yaklaşık 4 aydır Üneşler Temizlik firması tarafından yapılan çöp toplama hizmetinin, bugün yapılacak olan ihalenin ardından hangi firmaya verileceği ise merak konusu.

50 MİLYOLUK İHALE

İhale şartnamesine uyan firmaların katılacağı Silivri Belediyesi Çöp Toplama ve Çevre Temizlik ihalesinin yaklaşık değeri 50 Milyon olarak biliyor. 50 milyonluk ihalenin mevcut firma Üneşler A.Ş’de mi yoksa başka bir firmada mı kalacağı isi ilçe halkı tarafından merakla takip ediliyor.





Haber/ Fatma Sarıbıyık YILDIRIM  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.