BÜYÜK ŞAMPİYONA BÜYÜK KARŞILAMA

BÜYÜK ŞAMPİYONA  BÜYÜK KARŞILAMA
Silivri Spor’un 18 yıl aradan sonra 3. Lige yükselmesi İlçede büyük coşku yarattı.

Silivri Spor’lu sporcular Silivriler tarafından meşale, kompeti, çiçek, ve havai fişeklerle ilçede karşılandı. Silivri sahilinde Atatürk Meydanında cuşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Silivri Spor’lu futbolcular, Silivri Spor Kulüp Başkanı Mustafa Saral ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Belediyesi tarafından hazırlanan sahnede vatandaşları selamladı.  

SARAL; DAHA YOLUN BAŞINDAYIZ. HEDEFİMİZ 1 LİG

Silivri Spor’un şampiyonluğunun kutlama gösterisinde konuşma yapan Silivri Spor Kulüp Başkanı Mustafa Saral; “Biz arkadaşlarla yola çıktığımız da dedik ki zafer inanlarındır. Arkadaşlar inanmıştı ve bu zaferi bize yaşattılar. Onlara sizlerin huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum. Ve bu yol daha uzun daha yolun başındayız. İnşallah Silivri daha iyi yerlere layıktır. Sevgili Belediye Başkanımız bizlere sonsuz desteklerini verdi. Bu desteği aldığımız süre içerisinde biz 2. Lig beklide 1. Lig hedefimiz gerçekleşecektir. Yeter ki bizler beraber olalım tek yumruk altında birleşelim. Silivri bunu hak ediyor. Şu manzaradan sonra kesinlikle bunu kabul ediyorum ve inanıyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Desteklerinizi bizden esirgemeyin.

IŞIKLAR; ŞAMPİYONLUK SİLİVRİ’YE, SİLİVRİ ŞAMPİYONLUĞA YAKIŞTI

Silivri Spor’u yalnız bırakmayıp destek veren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; Bu akşam şampiyonlar Silivri’ye, Silivri’de şampiyonlara yakıştı. Onları coşkuyla karşıladığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu güne kadar emekle, çabayla, sabırla, inatla bu yarışı sürdürüp buradan amatör yola çıkıp profosyonel denen takımı başta Mustafa kardeşimiz olmak üzere bütün futbolcu arkadaşlarımızı kutluyorum. Onları sizin adınıza öpüyorum.  18 yıl sonra bunu bize yaşattıkları için hepsine şükranlarımı sunuyorum.  Silivri bundan sonra şampiyonluğu bir milat kabul ediyoruz. Bundan sonra futbolda, sanatta,kültürde,turizmde şampiyonluğa alışacak Silivri. Silivri şampiyonların ilçesi olacak. Çünkü şampiyonluk Silivri’ye,Silivri’de şampiyonluğa yakışıyor” dedi.

HABER/ FATMA SARIBIYIK   

 

 

  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.