Büyükçekmece Aile Hekimleri de eylemede

Büyükçekmece Aile Hekimleri de eylemede
Aile hekimlerinin yurt genelinde dün gerçekleştirdikleri bir günlük iş bırakma eylemine, Büyükçekmece’den de destek verildi.

Yurt genelinde aile hekimleri iş bırakma eylemin de Bölgemiz ilçeleri Büyükçekmece ilçe merkez aile hekimleri de tam gün iş bırakarak eğleme destek oldular.

Dün Büyükçekmece Merkez aile Sağlığı merkez binasına gelen hastalar kapının girişine yazılan pankarttaki Hafta da 72 saat çalışmaya hayır. Bir günlük iş bırakma eylemini destekliyoruz Haklarımız için bir günlük iş bırakma eylemindeyiz yazısı ile karşılaşarak geri dönmek zorunda kaldılar.




Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Büyükçekmece Merkez aile sağlığı yönetici hekimi Dr. Öztürk Fındık, Hafta da 72 saat çalışmaya hayır dediklerini ve eylemi desteklediklerini belirterek Eğleme destek için aile hekimlerimiz yurt genelindeki eylemlere destek olmak için bu gün bir günlük iş bıraktılar. Bizler de
hafta da 72 saat çalışmaya hayır demek için bu gün bir günlük iş bırakma eylemini destekliyoruz ve Haklarımız için bir günlük iş bırakma eylemindeyiz dedi.


Eyleme destek veren Büyükçekmece aile hekimlerinin muayenehaneleri boş kaldı. Muayene olmak için ve ilaç yazdırmak için gelen hastalardan Pazartesi günü gelmeleri istendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.