Büyükçekmece Belediyesi 24 saat alarmda

Büyükçekmece Belediyesi 24 saat alarmda
Yurt genelinde şiddetini arttıran soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle tüm önlemeleri alan Büyükçekmece Belediyesi, ilçe halkının sıkıntı yaşamaması için çalışmalarını 24 saat boyunca aralıksız sürdürüyor.

Kış mevsimin en çetin hava şartlarının yaşanması ile birlikte ortaya çıkan olumsuz koşulların önüne geçebilmek için  7/24 nöbette sistemiyle çalışan Büyükçekmece Belediyesi, kar ve buzlanmaya karşı çalışmalarını sürdürüyor.

 

Her türlü önlem alındı

 

Olumsuz hava şartlarından vatandaşların etkilenmemesi için her türlü önlemin alındığını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,“Beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle hem ekiplerimizi, hem de karla mücadele araçlarımızı hazır bir şekilde bekletiyoruz. 60 personel, 6 greyder, 6 kar küreme aracı, 10 kamyon, 10 kepçe ve 3000 ton tuz ile 7/24 sistemiyle her türlü önlem alındı. 

Buzlanmaya karşı
 tuzlama çalışmalarımız sürüyor. Vatandaşımızın içi rahat olsun. Özellikle kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımız çok gerekmedikçe evlerinden dışarı çıkmasınlar. Acil ihtiyaç durumlarında da belediyemizin 444 0 340 no lu telefonundan yardım talep edebilirler" açıklamasını yaptı.

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.