Büyükçekmece de Hırsızlar İş Başında

Büyükçekmece de Hırsızlar İş Başında
Büyükçekmece de dün gece hırsızlar yoğun mesai yaptı.

     Bir gecede bir kuyumcu,Ziraat Odası ve Büyükçekmece ADD Şube başkanlığına giren hırsızlar odalar dan bir şey almazken kuyumcudan 15 bin liralık altınları alarak kayıplara karıştılar.

     Büyükçekmece Dizdariye Mahallesi İnönü caddesinde bulunan Güvenal kuyumculuk ve karşısında bulunan iş hanındaki Ziraat Odası ve ADD Şubesine giren hırsızlar odaların kapılarını kırarak içer girmişler. Her tarafı darmadağın eden hırsızlar odalarda bulunan bilgi sayar ve diğer değerli eşyalara dokunmamışlar. Güvenal kuyumculuğa giren hırsızlar kuyumcu Ahmet Dumanın 15 bin lira değerindeki altınlarını almışlar. Ancak bu sırada işyerinin güvenlik kameraları, hırsızlık olayını saniye, saniye kaydetmişti.
İş yerinin güvenlik kamarasına yakalanan hırsızların iki kişi oldukları ve yüzlerinin maskeli ellerinde ise eldiven olduğu görülüyor. Olayla ilgili ilçe emniyet müdür vekili Emin Ilgın ve polis ekipleri incelemelerde bulundular. Büyükçekmece Ziraat Odası başkanı Recep Erol da polislerle birlikte odada yaşanan hırsızlık olayını inceleyerek yapılanlara bir anlam veremediğini belirtti. 

     Son günlerde Büyükçekmece de artan hırsızlık olayları yüzünden ilçe esnafı ve vatandaşlar tedirgin olduklarını söylediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.