Büyükçekmece 'huzur' konuştu...

Büyükçekmece 'huzur' konuştu...
Büyükçekmece ilçe Emniyet Müdürlüğü halkın huzur ve refahı için Büyükçekmece AKM de geniş katılımlı toplantı düzenledi. Toplantıda vatandaşlardan polis ile sürekle irtibat içerisinde olunması ve ihbar yapılması istendi.

En huzurlu ilçe
Toplantısnın açılış konuşmasını yapan Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürü  Mustafa Haluk Öztürk 'Polis halkla ilişkilerini güçlendirmek, başta ilçemizin güvenlik ve asayişi olmak üzere, kamu kurumlarımızın hizmetlerine çözüm bulmak üzere düzenlediğimiz huzur toplantımıza hoşgeldiniz. Amacımız huzur ve güven ortamını koruyarak daha üst noktalara taşımaktır. Sizlereden ricamız çevrenizde gördüğünüz vakaları 155 telefon numaramıza bildiriniz. Benim ve arkadaşlarımın kapısı herkese 7/24 saat açıktır' ifadelerini Büyükçekmece’nin İstanbul ilçelerinde en huzurlu ilçe olduğunu belirtti.
İlçe Emniyet Müdürü Öztürk sözlerini şöyle sürdürdü: 'Toplum destekli polis servisimiz halkımızdan oluplu tepkiler alacak hizmetler sergilemekte. Suç  oluşmadan önce suçun önlenmesi amacıyla okulların, muhtarların kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği içerisindeyiz. Büyükçekmece Emniyet Müdürlüğü 456 personeliyle, 170 bin nüfusa hizmet için korkulan değil, güven duyulan bir kurum olarak çalışmaktayız' diye konuştu.

Kaymakamdan uyarı
Toplantının soru cevap bölümünde soruların çoğunluğu belediye başkanı Akgün'e geldiğinde söz alan Büyükçekmece Kaymakamı İbrahim Yurdakul 'Gördüğüm kadarıyla sayın başkanın sık sık halk toplantısı yapması gerekiyor. Soruların çoğu belediye hizmetleri yönünde geldi' dedi. Kaymakam Yurdakul burada sorulan ve dile getirilen bütün problemlerin takipçisi olacaklarını kaydederek bizim görevimiz vatandaşlarımızın güvenini ve huzurunu sağlamaktır diye konuştu. 
Akgün; Tabelaları söküp atın
Toplantıya katılanlar tarafından soru yağmuruna tutulan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ise soruları cevaplarken 'AB standartında bir yönetim anlayışı ile belediye yönetimi uygulamaya çalışıyoruz. Numarataj ve cadde sokak isimleri yönünde çok sor geldi. Sizlerden ricam sokağınızda yeni asılan cadde sokak tabelalarını söküp atın. Zira İBB meclisi eski isimlerin geri verilmesi yönünde kararı meclisten geçirdi. Şimdi tek tek yeni tabelaları kaldırıyoruz' diye konuştu.
Kapımız 24 Saat Açıktır
Toplantıya katılan Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcısı Fuat Arı da yaptığı kısa konuşmasında ben bu toplantıya sizlerle tanışmak için katıldım. Başınız her sıkıştığında çayımızı içmeye bekliyorum. Kapımız 24 saat vatandaşımıza açıktır. Eskisi gibi karakol, kara adliye yok. Söven döven polis imajı artık bitmiştir. Bize yakın olun dedi. 

Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürü  Mustafa Haluk Öztürk'ün evsahipliğinde 12 Aralık 2012 Çarşamba günü saat 14.00'da gerçekleşen toplantıya, Büyükçekmece Kaymakamı İbrahim Yurdakul,  İstanbul Emniyet Müdür Yardmcısı Ekrem Güney İsi, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Büyükçekmece Başsavcısı Fuat Arı, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sivil tolum örgütü temsilcileri ve basın mensupları ile çok sayıda yurttaş katıldı.

CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Dursun Tazegül,HABERDAR Genel yayın Yönetmeni Mehmet Mert, yerel Katılımı Dernek Başkanı Köksal Çebi, Av. Uğur Sayaner de toplantıya katılanlar arasındaydılar...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.