Büyükçekmece'nin projelerine büyük ilgi

Büyükçekmece'nin projelerine büyük ilgi
CHP'nin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Mustafa Kemal Kültür Merkezi'ndeki etkinliklerine katılan Büyükçekmece Belediyesi, projeleriyle büyük ilgi gördü.
Büyükçekmece Belediyesi, CHP'nin Beşiktaş Mustafa Kültür Merkezi'nde düzenlediği 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliğinde ödüllü projeleri ile yer aldı.

"İlle de Yaşamak" tam not aldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı etkinlikler çerçevesinde, CHP’li belediyelerin engelli vatandaşlara yönelik çalışma ve projelerinin sergilendiği standlar yoğun ilgi ile karşılaştı. Engelleri vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak, sosyal hayata daha fazla katılabilmelerini sağlamak ve istihdama yönelik projelerin tanıtıldığı standlarda, Büyükçekmece Belediyesi'nin projelerine gösterilen ilgi büyük oldu.

Gerçekleşen etkinlikler kapsamında yönetmenliğini CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Sinan Karahan'ın yaptığı " İlle de Yaşamak" adlı belgesel ise ziyaretçilerden tam not aldı.

Çalışmalarımız aralıksız sürecek

Büyükçekmece Belediyesi'nin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Atatürk Kültür Merkezi'ndeki etkinliklerine katıldığı için partisinin Beşiktaş'a gerçekleştirdiği etkinliklere katılamayan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Asıl engel engelleri aşamamaktır.

Büyükçekmece Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın sosyal yaşamın içinde daha fazla yer bulmalarını sağlayacak, engelleri ortadan  kaldırmaya yönelik projelerimize yenilerini eklemek için çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdüreceğiz" diye konuştu.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.