BÜYÜKÇEKMECE’Yİ SEVİYORUZ!

BÜYÜKÇEKMECE’Yİ SEVİYORUZ!
Büyükçekmece Başsavcısı Fuat Arı Büyükçekmece’yi seviyoruz diyerek ilçe halkının huzur ve mutluluğu için buradayız dedi.

FUAT ARI HABERDAR’A KONUŞTU:

 

Büyükçekmece Başsavcısı Fuat Arı Büyükçekmece’yi seviyoruz diyerek ilçe halkının huzur ve mutluluğu için buradayız dedi.

 

İYİ BİR KADROMUZ VAR!

 

HABERDAR Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Mert Büyükçekmece Başsavcılığı’na atanan Cumhuriyet Savcısı Fuat Arı’yı ziyaret etti.

Ziyarette ilçedeki yerel basının durumu da konuşulurken Başsavcı Fuat Arı ‘Ben bu göreve İstanbul Sultanahmet Adliyesi Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğinden geldim. Adliyemizde iyi bir kadro var. Büyükçekmece’yi çok seviyoruz ve bu güzel ilçemizin huzuru için BAŞSAVCI

 

 

buradayız.  Adliye binalarımızın durumunda da şuanda ciddi bir sıkıntı yok. Gönül isterdi ki binalarımız bir birine daha yakın olsun ancak şimdilik bu şartlarda hizmet vereceğiz.’ Dedi.

 

EN YAKIN KURUMLAR!

 

Basını da çok önemsediklerini kaydeden Başsavcı Fuat Arı ‘Yerel basın kentin gözü kulağıdır. Bizlerde çoğunlukla basın organlarından faydalanıyoruz. Tüm basın mensuplarımıza başarılar diliyorum’ Dedi.

HABERDAR Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Mert ise Büyükçekmece Başsavcısı Fuat Arı’ya yeni görevinde başarılar dileyerek biz basın mensuplarına en yakın kurumlar adli makamlardır dedi…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.