Çalış, destek istedi

Çalış, destek istedi
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Alparslan Çalış ve ekibi, Silivri Muhtarlar Derneği'ni ziyaret ederek, 28 Ocak'ta yapılacak olan oda seçimlerinde muhtarların kendisine destek vermesini istedi

Dernek Başkanı Ömer Ercan ve muhtarlar tarafından sıcak bir şekilde karşılan Çalış ile ekibi, seçimi kazanmaları durumunda gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri de muhtarlarla paylaştı. Özellikle sanayi sektöründe ara eleman konusundaki sıkıntıya değinen Çalış, göreve gelmeleri durumunda hem muhtarlarla hem de okullarla yoğun bir şekilde işbirliği içerisinde olacaklarını söyledi.

Esnafın derdi bizim derdimiz

Muhtarlara tek tek ekibini de tanıtan Çalış, "Ekibimdeki arkadaşlarımız hepsi işinde gücünde olan ve sizlerinde yakından tanıdığı insanlar. Ben kendime güveniyorum, ekibime güveniyorum. Ekibimle birlikte esnaflarımızın sorunları çözüme kavuşturmak ve onlara en iyi hizmeti sunabilmek amacıyla göreve talip olduk. Ben ve ekibim göreve geldiğimiz takdirde esnaflarımızın hakkı olan her türlü hizmetten faydalanabilmeleri için çalışacağız. Esnafımızın derdi bizim derdimiz" dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.