Çapan hasret giderdi...

Çapan hasret giderdi...
Esenyurt’ta halef selef buluştu. “Tüm yurdu gezip halkı dinleyeceğiz”, diyen Dr. Gürbüz Çapan böylece 8 yıldır uğramadığı makamı ile hasret giderdi...

Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan, Esenyurt Belediyesi’ni ziyaret etti. Halef-selef başkanların buluşmasında Esenyurt’un sorunları konuşulurken, Bütünşehir Yasası ile ilgili de fikir alış-verişinde bulunuldu. Emniyet Müdürlüğüne de giden Dr. Çapan, “Yurdumuzu gezecek ve dinleyeceğiz” dedi.

Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan, beraberindeki heyetle Esenyurt’un resmi kurumlarını gezdi. Belediye ziyareti ile başlayıp Emniyet Müdürlüğü ile süren ziyaret, Esenyurt Kaymakamı Halil Uyumaz’ın vilayette bulunması sebebiyle Cumartesi günü devam edecek.  15 yıl boyunca Başkanlık ettiği Esenyurt Belediyesi’ni ziyaret eden Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan’ı Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu karşıladı. Meclis Üyeleri Metin Karakoç ve Hüseyin Topçu’nun da hazır bulunduğu ziyarette Esenyurt’un sorunları konuşulurken, Bütünşehir Yasası ile ilgili de fikir alış-verişinde bulunuldu. Beraberindeki heyetle belediyenin birimlerini de gezen Dr. Gürbüz Çapan, daha sonra Esenyurt Kültür Merkezi’ne giderek Kültür Müdürü’nden faaliyetler ile ilgili bilgi aldı.

Esenyurt’ta halef selef buluştu

Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu, makamında ziyaret etti. 8 yıl aradan sonra görev yaptığı belediye binasını aralarında CHP il genel meclisi üyelerinin de bulunduğu bir heyet ile Kadıoğlu’nu ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yerel yöneticiliğin zor olduğunu fakat kutsal bir görev olduğunu söyleyen Dr. Gürbüz Çapan, yeni kamu hizmet binalarının projesini inceleyerek çok beğendiğini ifade etti. Projeyi beğenen Çapan, “Kamu binalarının dağınık olması zaman ve işleyiş bakımından vatandaşa sıkıntı vermektedir. Bu nedenle yeni proje ile bir arada olması vatandaşa büyük kolaylık sağlayacağını düşünüyorum” dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu kendisini makamında ziyaret Dr. Gürbüz Çapan’a hizmet ve projeleri anlatarak, yerel yönetici olarak Esenyurt ‘un 50 yılını planladıklarını söyledi. Kadıoğlu “ Yaklaşık 30 yıldır, bir yerel yönetici olarak İstanbul’da hizmet ediyorum. Bu 30 yılın son 8 yılında Esenyurt ‘un büyümesi ve gelişmesi için büyük çaba harcıyoruz. Esenyurt ‘un 50 yılını planlayarak, birçok hizmet projemizi hayata geçirdik. Her yıl bütçemizin %80’ni yatırıma ayırıyoruz. İki yıldır yatırım bakımından Türkiye’nin bütçede en büyük ilçe konumundayız” dedi.

Vatandaş, buna ihtiyaç var dedi

Daha sonra belediye binasını gezmek isteyen Dr. Gürbüz Çapan’a Başkan Kadıoğlu eşlik ederek birimleri tek tek dolaştırdı. Eski ve yeni belediye başkanlarını bir arada gören vatandaşlar kısa süreli şaşkınlık yaşamalarına neden oldu. Bazı vatandaşlar eski ve yeni başkanı bir arada görünce Esenyurt’un bu görüntüye ihtiyacı olduğunu ve meydanda böyle görünmeleri gerektiğini söylediler.

İKİNCİ DURAK EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Belediye ziyaretinin ardından Esenyurt Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu’nu da makamında ziyaret eden Dr. Gürbüz Çapan, Esenyurt Kaymakamı Halil Uyumaz’ın Esenyurt dışında olması sebebiyle ziyaret dizisini sonlandırdı.

“KENTİMİZİ GEZİYORUZ”

Ziyareti izleyen gazetecilere kısa bir değerlendirme yapan Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan, bir süredir CHP’nin genel politikaları ile uğraştıklarını ifade ederek, “Esenyurt’u gezecek ve sorunları tespit edecek, çözüm önerileri üreteceğiz. Esenyurt benim çocuğum, yârim, sevgilimdir. Bugün medeni bir ziyaret gerçekleştirdik. Resmi kurum ziyaretlerini bitirdikten sonra esnafı ve mahalleleri de gezeceğim” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum