Çatalca Belediyesi imarda ibreyi tersine çevirdi

Çatalca Belediyesi imarda ibreyi tersine çevirdi
Çatalca Belediye Meclisi 2013 Yılı Temmuz Ayı Toplantısının 2. Birleşimi, 05/07/2013 Cuma günü Saat:10:30'da gerçekleştirildi. 3 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında yapılan oylama neticesinde maddelerin tümü meclisten geçti.

Maddelerin görüşülmesinin ardından Başkan Cem Kara, bir önceki meclis toplantısında Ak parti meclis üyesi İsmail Sevinç’in sözlü talebi üzerine belediye meclis üyelerine imar planları ve mevcut imar çalışmaları ile ilgili slayt gösterisi eşliğinde bilgi verdi. 2009 tarihinde görevin devralınmasından önce Çatalca’nın mahalle ve köyleri dahil olmak üzere 36 yerleşim yerinden yalnızca 5’inin imar planı olduğuna, 31’inin ise imar sorunu yaşadığına dikkat çeken Başkan Cem Kara, bu gün itibariyle ise bu tablonun tamamen tersine döndüğünü, 31 yerleşim alanının imar planın yapıldığını kaydetti. Çatalca’nın önümüzdeki 10 yıllık periyotta büyük bir cazibe merkezi haline geleceğinin altını çizen başkan, planlamaları bu yönde yaptıklarını, Çatalca’nın gelecekte imar sorunu yaşamaması adına azim ve kararlılıkla çalışmalara devam edildiğini vurguladı.

 Öte yandan Çatalca Belediye Meclisinin 2013 Yılı Temmuz Ayı Toplantısının 2. Birleşimi gündem maddeleri şöyle oluştu:

 GÜNDEM : 

1. Yol Harcamalarına katılma payı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon Raporunun görüşülmesi.
.2. 25/06/2013 tarih 1375-6286 sayılı 1/1000 Ölçekli Çakıl Mahallesi Uygulama İmar Planı ile ilgili İmar Komisyon Raporunun görüşülmesi.
.3. 25/06/2013 tarih 1376-6287 sayılı Çatalca Merkez ve Yakın Çevresi Revizyon Uygulama İmar Planında Kaleiçi Mahallesi 18. madde uygulaması ile ilgili plan tadilatı hakkında İmar Komisyon Raporunun görüşülmesi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.