Cezaevinde TURNUVA!

Cezaevinde TURNUVA!
ÖZGÜRLÜĞÜN ADI FUTBOL TENİSİ!
Silivri 6 Nolu Cezaevi İnfaz Kurumu Müdürlüğü 1. Futbol Tenisi Turnuvasının finali dün C6 ile B2 arasında oynandı. Mahkumların hayatı turnuvayla biraz olsun renklendi.
 
KAZANAN C6 OLDU
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İstanbul Futbol İl Başkanlığı’nın birlikte organize ettikleri Silivri 6 Nolu Cezaevi İnfaz Kurumu Müdürlüğü 1. Futbol Tenisi Turnuvasının finali dün C6 ile B2 arasında oynandı. Büyük bir çekişmeye sahne olan final toplam 3 set sürerken ilk oyun 11-7, son oyunu da 11-8 kazanan C6 turnuvanın ilk şampiyonu oldu.
 
RENKLİ GÖRÜNTÜLER…
Altınoğlu Kapalı Spor Salonu’nda oynanan final maçına protokolün de ilgisi büyük oldu. Silivri Kaymakamı A.Mesut Demirkol, Silivri Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta, Silivri İlçe Emniyet Müdürü Ender Sevim, SPOR AŞ Genel Müdür Yardımcısı Ferhat Karabalan, İstanbul Futbol Tenisi İl Temsilcisi Orhan İçil, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir’in yanı sıra İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Düşmez, İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Yetkin Karakaş, Ufuk Tatar, Ahmet Karaman, Muharrem Eren, Tamer Canbaz ve Mustafa Uçar, Silivri Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fikret Özdemir’in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Turnuvaya iştirak eden mahkum ve tutukluların da tribünden izlediği organizasyon renkli görüntülere de sahne oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.