CHP’li Aslanoğlu: “Hizmet için varız”

CHP’li Aslanoğlu: “Hizmet için varız”
CHP’nin bölgemiz milletvekili adayı ve Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu; Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi’nde seçmenleriyle buluştu.
 
Malatyalı hemşerilerinin de büyük ilgi gösterdiği toplantıda bir konuşma yapan Mevlüt Aslanoğlu “CHP sizlere hizmet için var olacaktır. AKP lideri gibi sizlere tepeden bakan, ‘ananı da al git’ diyenlerden değiliz, sizlerin sorunlarını çözmek için varız” dedi.
Hasbahçe Sitesi lokalinde yurttaşların büyük ilgi gösterdiği toplantıya CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçe yöneticileri de katıldı. Mevlüt Aslanoğlu burada yaptığı konuşmasında CHP’nin projelerini anlattı. Özellikle Aile Sigortası Projesi’ne değinen Aslanoğlu; kadınların bu proje ile evlerini geçindirmede büyük kolaylıklara kavuşacağının altını çizdi. Emeklilere intibak Yasası çıkarılarak; maaşlarında önemli artışlar getirileceğini de vurgulayan Aslanoğlu konuşmasının son bölümünde ise şunları söyledi:
Halk çocuğu olmanın hazzını yaşıyorum…
 “Bu güne kadar Malatya’dan milletvekili oldum bu sefer yaşadığım ilçenin de içinde olduğu İstanbul 3. Bölgeden adayım. Burada Malatyalı hemşlehrileirminde yoğun olduğunu biliyorum. Ben Malatya Milletvekiliyken de 3. Bölgeden elimi çekmemiştim şimdi seçilirsem bu kezde gözüm kulağım Malatya’da olacak Malatya’ya hizmeti asla unutmayacağım. Ben halkın içindeyim halk çocuğu olmaktan da hep gurur duydum bunun hazzını yaşıyorum”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.