Çiftçi istiyor, Çatalca Belediyesi yollarını açıyor

Çiftçi istiyor, Çatalca Belediyesi yollarını açıyor
Çatalca Belediyesi, tarla ve sera yollarının açılması ve genişletilmesi çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor.

Vatandaşların ve muhtarların taleplerini yerine getiren Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Kalfa Mahallesi’nin torluk ve tarla yollarının batak yerlerini kullanıma elverişli hale getirdi. Kızılcaali Mahallesi Başkomutan Atatürk Caddesi’nde sera yollarına asfalt kırığı malzemesi seren ekipler, Akalan Mahallesi Akçay Sokak’ta bulunan Su Deposu etrafında da parke taş döşeme çalışması yaptı.

Çiftçilerimiz mağdur olmasın

Her fırsatta mahalleleri ziyaret ederek Mahalle Muhtarları ve vatandaşlarla birlikte bir araya gelen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, çalışmaları da yakından takip ederek yerinde denetliyor.

Başkan Cem Kara, ekiplerin uzak, yakın her mahalleye eşit hizmet götürmek için görevini yerine getirdiklerini belirterek, “Çatalca’da mahalle sakinlerinin bizden talep ettiği konuların başında gelen tarla yollarında çalışmalarımız ara vermeksizin devam ediyor. Yaz aylarının gelmesi ile tarla ve sera yollarında bakım ve onarım sezonunu açan ekiplerimiz tarla yollarını teker teker açıyor ve çiftçilerimizin ürünlerinin hasadını yaparken mağdur olmamaları için greyderle bakımını da yapıyor. Çatalca’da önemli bir yer tutan tarımsal faaliyetlerin daha sağlıklı yürütülmesi ve vatandaşlarımızın tarlalarına daha rahat ulaşmasını sağlamak için yoğun gayret sarf ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.