Doğrularımız milletin yanındadır

Doğrularımız milletin yanındadır
Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, İşadamı Halis Kahriman, Sultangazili işadamı ve siyasetçiler, Ağrı Dostluk Platformu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Suat Öztürk'ün öncülüğünde düzenlenen yemekte biraraya geldi.
 Programda konuşan Kahriman, “Bizim doğrularımız her zaman milletin yanındadır” ifadesini kullandı.

Altınser Yönetim Kurulu Üyesi ve Ağrı Dostluk Platformu Yönetim Kurulu Üyesi Suat Öztürk’ün ev sahipliğinde Altınser Restoran'da biraraya gelen platform üyeleri birik ve beraberlik mesajı verdiler. Sunuculuğunu Radyo 7 Program Yapımcısı Umut Öztürk’ün yaptığı programa Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan'da katıldı. Toplantının açılış konuşmasını ev sahibi Altınser Yönetim Kurulu Üyesi Suat Öztürk yaptı. Öztürk, toplantıya katılan Belediye Başkanı Cahit Altunay ve AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan’a teşekkür etti.

Bizlerde artık bir yerde olmalıyız
Suat Öztürk'ün ardından konuşan Halis Kahriman'da, Sultangazi'de olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. İstanbul'da Ağrılıların 225 bin kadar nüfusa sahip olduğuna vurgu yapan Kahriman, birlik ve beraberlik içerisinde olmaları gerektiğini söyledi. “Bizim doğrularımız her zaman milletin yanındadır” ifadesini kullanan Kahriman, Ağrılıların bu doğrularla bir yerlerde olması gerektiğinin altını çizdi. Kahriman, “Temsilde adalet ve eşitlik olacaksa bizlerinde artık bir yerde olması gerekiyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.