Dünya çocukları Çatalcalı çocuklarla buluşacak

Dünya çocukları Çatalcalı çocuklarla buluşacak
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bir ülkenin, özgürlüğü ve kurtuluşun en önemli makamı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş tarihi olan 23 Nisan Çocuk Bayramı, bu yılda Çatalca’dan binlerce çocuğun sesiyle barış, huzur ve mu

Dünya’nın birçok ülkesinden yüzlerce çocuk, renkli kıyafetleriyle, şarkılarıyla, danslarıyla Çatalca Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali’nde bir araya gelecek, Çatalcalı kardeşleriyle buluşacak.

Dostluk, kardeşlik ve barış tohumları ekiliyor

Her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçemizde gönüllü ailelere misafir olacak olan dünya çocukları, burada arkadaşlık edecekleri Türk çocuklarla tanışıp, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bayram tadında kutlamanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacak. Festival süresince bir arada kalan çocukların yüreklerine dostluk, kardeşlik ve barış tohumları ekilecek.

Dünya çocuklarını sizlerde evinizde gönüllü olarak misafir edebilir, Türk misafirperverliğini gösterebilir, kurulan dostluklar ile dünya barışına katkı sunarak kardeşlik adına bir adımda siz atabilirsiniz. Sizlerde Gönüllü Aile olmak isterseniz Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvurabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.