Dünyanın en iyisinden kupa

Dünyanın en iyisinden kupa
Son Dünya Şampiyonu Almanya'nın kupasını sembolize eden bir kupayı Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'e takdim eden Schalke 04 Başkanı Gerhard Rehberg, "Almanya disiplinli bir ekiple dördüncü kez dünyanın en iyisi oldu.

 Başkan Akgün ve ekibi ise, 5'inci kez seçim kazanarak Türkiye'nin en iyisi olduğunu gösterdi" diye konuştu.

 Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'e hoş bir sürpriz yapan Schalke 04 Başkanı Gerhard Rehberg, 2014 Dünya Kupası şampiyonu Almanya'nın kazandığı kupanın birebir kopyasını hediye etti.

 Başarı hikayeleri benziyor

 Kupayı takdim etmeden önce bir açıklama yapan Rehberg,  "Almanya 24 yıl aradan sonra çok çalışkan ve çok disiplinli bir ekip ile arzuladığı başarıyı elde etti. İşin sırrı disiplini, uyumlu ve koordineli bir çalışmalıdır. Ama en önemlisi de başarıya inanmaktır. 2014 Dünya Kupası'nı kazanan Almanya tüm bu şartları yerine getirdi. Kurduğu sistemden taviz vermeyerek de dünyanın en büyüğü oldu.

Mart 2014 seçimlerinden 5'inci kez başarı ile çıkan dostum Hasan Akgün'de aynı şekilde disiplinli, uyumlu ve kararlı bir ekiple kazandı. Bu açıdan iki başarı hikayesinin ortak yönleri var. Bu düşünceyle, Almanya'nın kazandığı 2014 Dünya Kupası'nı sembolize eden kupayı, Türkiye'nin en başarılı belediye başkanı ve ekibine takdim ediyorum" diye konuştu.

 "Sürdürülebilir başarı tesadüf olamaz"

 Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Rehberg'in sürprizi karşısında şaşkınlığını gizleyemezken şunları söyledi: "Sevgili dostum Gerhard Rehberg'e ince düşüncesinden dolayı teşekkür ediyorum. Büyükçekmece Belediyesi gerçekten de çok uyumlu, disiplinli ve kararlı bir ekipten oluşmaktadır. Sürdürülebilen hiçbir başarıya tesadüfü denemez. Başarı için planlı ve sistematik çalışmak zorundasınız.

Taviz vermeden, ilkelerinize bağlı kaldığınız sürece başarınız devam eder. Bunların dışındaki tüm başarılar anlık ve geçidir. Bu vesileyle son Dünya Kupası Şampiyonu Almanya'yı da bir kez daha kutluyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.