'Engelli çocuklarımızın her zaman yanındayız'

'Engelli çocuklarımızın her zaman yanındayız'
Nefus Nakipoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, “Engelli çocuklarımızın her zaman yanındayız” dedi.
207 öğrencinin eğitim ve uygulama olanağı bulduğu okulu; Bakırköylü mahalle muhtarlarıyla ziyareti sırasında Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şu açıklamada bulundu:

“Bakırköylü değerli işadamımız Hilmi Nakipoğlu’nun değerli annesi Nefus Nakipoğlu adına yaptırılan ve zihinsel engelli çocuklarımıza iş eğitimi ve uygulama olanağı veren okulumuza emeği geçen hayırsever Nakipoğlu ailesine ve değerli öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum. Biz de belediye olarak kültür-sanat faaliyetlerinde, spor faaliyetlerinde her zaman okulumuzun yanında olmaya devam edeceğiz. Belediyemizin tüm olanaklarını artırarak engelli çocuklarımıza sunmaya devam edeceğiz. Engelli kardeşlerimizi de yaptıkları çalışmalardan dolayı kutluyorum.”


Bakırköy Belediye Başkanı ve mahalle muhtarlarının ziyaretinde Nefusoğlu ailesinden Hilmi Nakipoğlu da bulunarak misafirlerine bilgi verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.