ENGELLİLERE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

ENGELLİLERE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
ENGELLİ BİREYLERE EVLERİNDE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ…

Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, engelli vatandaşların doğum günlerini sürprizlerle kutluyor. Hediye ve çeşitli hizmetlerle engellilerin evini ziyaret eden ekip, onlarla birlikte pasta keserek doğum günü sevinçlerine ortak oluyor.

Sosyal sorumluluk çalışmalarına her daim öncü olmaya çalışan Beylikdüzü Belediyesi, engellilerin özel günlerini unutmuyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü Engelliler Bürosu bünyesinde kayıtlı olan engellilere doğum günü kutlamasına giden ekipler, sundukları hediyelerle doğum günlerinde kendilerini özel hissetmelerini sağlıyor.

Bilgiler Güncelleniyor, Hizmetler Anlatılıyor

Doğum günlerini kutlamak için ilçe içerisinde 648 eve misafir olacak olan Engelliler Bürosu çalışanları, gittikleri evlerde engelli veya yaşlıların yararlanabilecekleri çalışmaları da anlatıyor. Kişilerin bilgilerini ziyaretler sırasında güncelleyen ekip, evde sağlık hizmeti hakkında da bilgi veriyor. 

“Onların Mutluluğu Bizim de Mutluluğumuz”

Her yaştan engelliyi sosyal hayatın içine katmak adına çalışmalar yürüten Engelliler Bürosu çalışanları, engelli bireyler adına birçok proje üretildiği ve yaşamın onlar için daha kolay hale gelmesi için çalıştıklarını belirttiler. Ekipler, aynı zamanda onların mutluluğunun kendi mutlulukları olduğunu da vurguladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.