Erol’un meydan iftarına izin verilmedi!

Erol’un meydan iftarına izin verilmedi!
Büyükçekmece Ziraat Odası Başkanı Recep Erol, Büyükçekmece Cumhuriyet Meydanı'nda iftar vermek için davet çıkardı, Büyükçekmece Belediyesi meydanda iftara izin vermeyince Erol misafirlerini alana hemen 50 metre uzaklıkta yer alan Büyükçekmece Ömer Gülteki
 Öte yandan Recep Erol'a Cumhuriyet Meydanında iftar için izin vermeyen Büyükçekmece Belediyesi, bir gün sonra Büyükşehir Belediyesinin aynı yerde iftar programı düzenlemesine sessiz kaldı.

Erol’dan görkemli açık hava iftarı

Büyükçekmece Ziraat Odası Başkanı Recep Erol’un, bu yılki Ramazan ayı etkinlikleri oldukça renkli geçti. Ziraatçıların ve de her kesimden vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftarların son finali açık hava da gerçekleşti.

Ramazan ayı kapsamında ilklere sahne olan iftar programları ile dikkat çeken Erol, Bu ramazan da ilk defa bölge çiftçilerini boğaz turu ve iftar yemeğinde ağırladı. Bir ay boyunca her akşam bir değişik iftar ve sahur programları ile vatandaşlarla bir arada olan Büyükçekmece Ziraat Odası başkanı Recep Erol, önceki günde Büyükçekmece de açık hava iftar ile misafirlerini ağırladı.

Büyükçekmece Ömer Gültekin Yavuz Selim İlkokulunun bahçesinde gerçekleşen iftar yemeğine Ak Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köy işleri Komisyonu Başkanı İbrahim Yiğit’in yanı sıra Arnavutköy, Çatalca, Sarıyer ve Başakşehir Ziraat Oda Başkan ve yöneticileri, Büyükçekmece eski kaymakamı Hayrettin Amtunok, Büyükçekmece’nin Eğitim, Sanat, Siyaset, Muhtarlar, Sivil Toplum ve iş dünyası temsilcileri de yoğun ilgi gösterdiler.
İftar programına katılan misafirlerini kapıda karşılayan Başkan Erol, İftar sonrası yaptığı konuşmasında Ramazan aynın birlik ve beraberlik içinde insanların huzur ve mutluluk duygularını en yoğun yaşadığı günler olduğunu belirterek bu ramazan ayımız da birlik ve beraberlik içerisinde sonuna gelmiş bulunuyoruz. İnşallah Ramazan bayramımız da birlik ve kardeşlik içerisinde idrak ederiz. Ramazan ayının son günlerine yaklaştığımız bu günlerde bizimle birlikte olarak soframıza güzellik ve sevgi kattınız hepinize teşekkür eder, Şimdiden ramazan bayramınızı kutlar, Sağlıklı, Huzur ve mutluluk içinde bir ömür diliyorum dedi.

Yerel Seçimler de toplumu Kucaklayan Kişileri Destekleyin..

İftar yemeğine katılan Ak Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köy işleri Komisyonu Başkanı İbrahim Yiğit, de yaptığı konuşmasında Recep Erol’u böyle bir organizasyon gerçekleştirdiği için tebrik ederek iftar da bulunan katılımcıların ramazan bayramını kutladı. Yakalaşan yerel seçimler için iftara katılanlara ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerine uyarıda bulunan Yiğit, Önümüzdeki yerel seçimler de Belediye başkanlığı için partiyi bir kenara bırakın toplumu kim kucaklıyor, toplumun tüm kültürel değerlerine kim sahip çıkıyor ve de benimsiyorsa bütün dernek ve sivil toplum örgütleri  bir olun ittifakla o kişiyi destekliğin dedi.



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.