Esenyurt'a A tipi sağlık merkezi

Esenyurt'a A tipi sağlık merkezi
İstanbul’un en hızlı gelişen ve değişimin merkezi haline gelen Esenyurt birçok alanda olduğu gibi sağlık alanında da merkez olmaya ve yatırımcının tercih ettiği bir ilçe olmaya devam ediyor.
Özel Mediplus A Tipi Cerrahi Tıp Merkezi’nin açılış töreni bölgede çok sayıda sağlık kuruluşlarının temsilcileri ve seçkin misafirlerinin yoğun katılımı ile gerçekleşti. 
Esenyurt Mehterçeşme Mahallesi Ufuk caddesinde Esenyurt Belediye Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada’nın katılımıyla açılışı gerçekleşen Özel Mediplus A Tipi Cerrahi Tıp Merkezi, 6 kattan oluşan yeni ve modern binası ve 60 personeliyle 7/24 saat esasında tam donanımlı olarak Esenyurt halkına hizmet verecektir. 
Yeni sağlık tesisi Özel Mediplus A Tipi Cerrahi Tıp Merkezi kurban kesimi sonrasında okunan dualar eşliğinde açılış kurdelesi kesildi. 

“İLÇEMİZE DEĞER KATACAKTIR”
Açılış kurdelesini kesen Esenyurt Belediye Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu “Esenyurt’ta yeni ve modern bir sağlık tesisi kazandırdıkları için başta Özel Mediplus A Tipi Cerrahi Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Keşmer’e ve teknik heyetine teşekkür ediyoruz. İlçemize yapacağı hizmetler ile değer katacağını düşünüyorum. Sağlık alanında bölgemize hayırlı hizmetler vermesini diliyorum ”dedi.

“SAĞLIK İÇİN HER BÖLÜM MEVCUT”
Özel Mediplus A Tipi Cerrahi Tıp Merkezinin açılış merasimi ardından Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Keşmer, Esenyurt Belediye Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada ve beraberindeki heyete tüm katları ve birimleri sırasıyla gezerek tanıttı.
Mediplus A Tipi Cerrahi Tıp Merkezinin öne çıkan bölümleri, 7/24 ameliyathane, beyin cerrahi, laporoskopik cerrahi, nöroloji, radyoloji, cildiye, ortopedi, diyet ve beslenme, laboratuar bölümlerinde, biyokimya ve mikrobiyoloji alanlarında uzman doktorları ve modern teknoloji sistemleri ile hizmet veriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.