Esenyurt Meclisinden ‘sağlıklı’ karar

Esenyurt Meclisinden ‘sağlıklı’ karar
Esenyurt Belediyesi Temmuz ayı Meclis Toplantısı, 10 gündem maddesi ile iki oturumla tamamlandı.

Meclis Başkanvekili Temur Akçiçek Başkanlığında gerçekleşen Temmuz Ayı Meclis Toplantısında 3’üncü gündem maddesi olan Halk Sağlığı Merkezi yapımı tüm meclis üyeleri tarafından onaylanarak kabul edildi.
Esenyurt Güzelyurt Mahallesinde yapılacak olan Halk Sağlığı Merkezi hakkında, AK Parti grup sözcüsü Mustafa Akboğa bilgi verdi.

Kansere karşı büyük bölgesel adım
Mustafa Akboğa, “ Güzelyurt Mahallesinde toplam 4.236 m² alan Sağlık Bakanlığı’na tahsis edilerek, burada özellikle kanser taramalarına yönelik büyük bir laboratuar yapılacaktır. Bölgemize hitap edecek, kanser hastalığı araştırmaları üzerine büyük bir Halk Sağlığı Merkezi olacaktır” dedi.
Sağlık alanında sosyal bir proje olan 3’üncü gündem maddesi, “Esenyurt – Güzelyurt mahallesi, 738 ada, 2 parselin T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğüne tahsis edilmesi için Belediye Başkanına verilmesine ilişkin bütçe komisyon raporu” oy birliği ile kabul edildi.

Akboğa sağlık yatırımlarından bahsetti
Mustafa Akboğa, bir başka sağlık projesi olan Ardıçlı Mahallesinde yapımı planlanan 712 metrekarelik Aile Sağlığı Hekimliği için de bilgi verdi.
Esenyurt Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısında diğer gündem maddeleri de oy çokluğu ile kabul edilerek, meclis yaz dönemi tatiline girdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.