Esenyurt Semerkand Vakfı salon açılışı yapıldı

Esenyurt Semerkand Vakfı salon açılışı yapıldı
Semerkand Vakfı Esenyurt Şube Başkanlığı tarafından çok amaçlı toplantı ve konferans salonu ile düğün salonu açılışı gerçekleşti.
Açılışa Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abrdurrahman Ada, Semerkand Vakfı 12’nci Merkez Başkanı Ferhat Yılmaz, Esenyurt Belediye Başkan Danışmanı Abdulkahhar Arvasi, Semerkand Vakfı Esenyurt Şube Başkanı Abdullah Gökçe, mahalle muhtarları, sivil toplum kurumları, dernek yöneticileri ve çok sayıda vakıf üyesi katılım sağladı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan açılış programı konuşmalar ile devam etti. Semerkand Vakfı Esenyurt Şube Başkanı Abdullah Gökçe söz alarak vakfın çalışmaları ve yeni açılan salonlar hakkında bilgi vererek katılımcılara teşekkür etti.Gökçe ardından söz alan Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada, Semerkand Vakfı’nı amaç ve çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Sizlere ve bizlere büyük görev düşüyor
Ada, “Semedkand, yaratılanı yaratandan ötürü sevmektir. Günahkâr değil, günahına karşı düşmanlık beslemektir. Sizler gibi bizler gibi kıbleye yüz çevirmiş nurlu yüzledir. Semerkand, dostların bizlere söylediği sözdür. Bu sözlerin anlamını bilip bu yönde hayatını idame ettiren insanların bir arada toplandığı topluluktur Semerkand. Bugün Semerkand vakfimizin güzel bir salonunu hep birlikte dualar ile açılışını gerçekleştireceğiz. Rabbim bu güzel hizmetlerin devamını nasip etsin. Ülkemizin birliğini ve dirliğini daim eylesin. Son günlerde ülkemizde fitne ve fesatlar ile karıştırmak ve sıkıntı yaratmak, kardeşliğimizi bozmak istiyorlar. Bu konuda sizlere ve bizlere bu anlamda çok büyük görev düşüyor” dedi.Konuşmalar sonrasında Semerkand Vakfı ilahi gurubunun okuduğu ilahiler ile devam etti. Protokol mensupları ve katılımcılara yemek ikramı ardından açılış programı sona erdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.