Esenyurtlu Gazetecileri Mali Müşavirler Ağırladı

Esenyurtlu Gazetecileri Mali Müşavirler Ağırladı
Esenyurtlu Gazeteciler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle Mali Müşavir Togay Çoban ve Ayhan Aydemir’in düzenlediği yemekte bir araya geldi.
Esenyurt Nirvana Cafe’de düzenlenen yemeğe Esenyurt’lu Gazeteciler tam kadro katıldı. Gazeteciler için düzenlenen yemekli toplantıya çok sayıda gazeteci katılarak Çoban ve Aydemir’in konuğu oldu.
Çoban ve Aydemir,Gazetecileri yalnız bırakmadı.
Esenyurt’ta tanınmış Mali Müşavirlerinden Togay Çoban ve Ayhan Aydemir, bölgenin yerel basınını Çalışan Gazeteciler Günü’nde yalnız bırakmadı. Bölgenin önde gelen ve hızlı bir grafikle başarı çıtasını yükselten Mali Müşavirler Togay Çoban ve Ayhan Aydemir, basın mensuplarının varlığının ve işlevinin kıymetini bildikleri göstermiş oldu. Çalışan gazeteciler için düzenlenen bu yemekte bölgenin yerel basın mensupları bir araya gelerek birlik ve beraberlik pozları verdi.
Çoban: “Gazetenin ne emeklerle hazırlandığını biliyorum”  
Togay Çoban günün önemine değinerek“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle sizlerle buluşup yemek, sohbet etmek ve dertleşmek istedik.” diyerek sözlerine başladı. iyi ve kötü günde, hastalıkta, düğünde, cenazede ve tüm önemli günlerde kendilerini yalnız bırakmayan gazetecilere teşekkür eden Çoban; “Çok emek sarf ederek sokak sokak, mahalle mahalle, soğuk sıcak demeden görevinizi yapıyorsunuz.” Şeklinde konuşarak gazetecilik mesleğinin kutsallığına vurgu yaptı. Gazetelerin ne kadar emek sarf edilerek hazırlandığını bildiğini söyleyen Çoban, tüm gazetecilere meslek hayatlarında başarılar diledi. Togay Çoban, şimdiye kadar olduğu gibi ilerleyen tarihlerde gazetecilerle sık sık bir araya geleceğini belirtti.
 
 Aydemir: “Acı ve tatlı günümüzde yanımızdasınız”
Mali Müşavir Ayhan Aydemir barış, kardeşlik, sağlık ve bol kazanç dileklerinde bulunup gazetecilere başarılar diledi. Ayhan Aydemir, Togay Çoban ile yaptıkları bu organizasyonun herhangi bir siyasi oluşumla alakası olmadığını ifade etti. Siz değerli Gazetecilerin bizlerin üzerinde emeğiniz çok. Acı ve tatlı günlerimizde her zaman yanımızda bulunmanızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Amacımız siz basın emekçileriyle bir araya gelmek ve sıcak bir sohbet etmek istekti.”şeklinde konuştu. Uzun zamandır Esenyurt’ta iş sahibi olan ve Esenyurt’lu gazetecilerle diyalogunu bir sıkı bir şekilde sürdüren Aydemir; Hem 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlamak ve hem de bu önemli günde bir araya gelip teşekkür etmek istediklerini belirtti.
 
Metin Karakoç, her yıl olduğu gibi Gazeteciler Günü’nü unutmayan Togay Çoban’ın her gazeteciye eşit davrandığını ifade etti. 90’lı yıllarda bir iki gazetecinin bulunduğu Esenyurt’un şu an onlarca gazeteciye sahip olduğunu belirtti. Karakoç, hesap kitap yapmadan gazetecileri sevdiği için önyargısız davranan Togay Çoban ve Ayhan Aydemir’e teşekkür etti.
Murat Abdullahoğlu, Togay Çoban ve Ayhan Aydemir’e Başkanı olduğu Dernek ve üyeleri adına teşekkür etti. Çoban ve Aydemir’in kamuoyuna mal olmalarının gazetecilerin katkısından çok kendi doğru yaptıkları işler olduğunu ifade etti.
Yoğun katılım oldu
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, Ak Parti Meclis Üyesi Metin Karakoç, İYGAD Başkanı Murat Abdullahoğlu, Alternatif Doğuş Gazetesi İmtiyaz Sahibi Çetin Yılmaz, Aryahaber.com Genel Yayın Yönetmeni Rodi Baz,Doğu Kültür Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yusuf Şit, Haberdar Gazetesi Esenyurt Temsilcisi Gazeteci Gül Güyük,Değişim Gazetesi Esenyurt Erdal Karasansar, Değişim Gazetesi Esenyurt Muhabiri Necip Aras, Gelecek Gazetesi  İmtiyaz Sahibi Hüsamettin Erbaş, Gelecek Gazetesi Haber Müdürü Cihan Güner, Kent Yaşam Gazetesi Esenyurt Temsilcisi Tuba Yılmaz, Marmara’nın Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sabahattin Acar, Anahtar Gazetesi İmtiyaz Sahibi Emin Beyaz, Gazeteci Kamil Uci, Esenyurt Belediyesi Basın Bürosu Temsilcisi Murat Karakoç, Kent Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mihrican Deniz, Kent Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sevda Durgun, Esenyurthaberleri.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Azar, İstanbul Birikim Gazetesi İmtiyaz Sahibi İbrahim Küpeli, Siyasal Birikim Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Küpeli, İSİYAD Plus Dergisi Muhabiri Mohono Babutyan, Ses Sanatçıları Sefa Güneş, Hakan Kılıç, Güven Ekşi,Sunucu Nihat Tanrıkulu katılımıyla gerçekleşti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.