Fen İşleri gece gündüz demeden çalışıyor

Fen İşleri gece gündüz demeden çalışıyor
Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçenin dört bir yanında sürdürdüğü çalışmalar devam ediyor.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın büyük önem verdiği çalışmalarda ekipler, asfalt seriminden yeni yol açımına, kaldırım çalışmalarından bordür yapımına, merdiven yapımından istinat duvarı yapımına geniş bir yelpazede çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

İlçe merkezi ve çevre mahallerde yürütülen yol açma, düzenleme çalışmaları hız kesmeksizin devam ederken, düzenli olarak yol kontrolleri yapan ekipler, bozulan, deforme olan kısımlarda da rotmiks çalışmaları ile sorunları gideriyor.

Tabelalar yenilendi, camii sundurması yapıldı

Ekipler son yaptıkları çalışmalarla mahallelerde düşen sokak tabelalarının bakım onarımını gerçekleştirdi ve son nüfus sayımına göre tabelaları yeniledi.

Erler Caddesi’nde bulunan çiçekliklerin tadilatını yapan ekipler Fetih Caddesi’nin kaldırımlarını yenileyerek vatandaşların kullanımına sundu.

Bitirmeden bırakmıyorlar

Gökçeali Mahallesi Gezegen Sokak’ta bulunan kadastral yolu işgallerden arındıran ekipler yolu açarak malzeme serimini yaptı. Ziya Otçu Caddesi yoluna stabilize malzeme seren ekipler, Gümüşpınar Muhtarlık binasının mantolama çalışmasını tamamladılar.

Mesai kavramı gözetmeksizin vatandaşların rahat ve huzuru için gece gündüz çalışan ekipler Muratbey Mahallesi Hediye Hatun Camii önüne sundurma yaparak Mahalle sakinlerinin kullanımına sundu.

Talip Eraslan Sokak’ta bulunan merdivenlerin yapımı ise yoğun bir çalışma ile gece geç saatlerde tamamlanarak bitirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.