Fen İşleri Müdürlüğü Hız Kesmiyor

Fen İşleri Müdürlüğü Hız Kesmiyor
Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Çatalca’nın tüm mahallelerine hizmet götürme aşamasında büyük efor sarfeden Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çatalca merkez mahalleleri Ferhatpaşa ve Kaleiçi’nde asfaltlama, parke taş ve kaldırım çalışmaları yaparken; Aydınlar Mahallesi’nde görkemli bir gönder ile Türk Bayrağı’nı dalgalandırdı. Bahşayış Mahallesi’nde caminin minaresi boyanırken, ...cami çevresi düzenlenerek tel çit yapıldı.

Çakıl Mahallesi’nde çeşitli sokaklara asfalt kırığı serildi ve mahallede bulunan şehit mezarına bayrak direği dikilerek şehidin mezarı başında Türk Bayrağı yine Fen İşleri Müdürlüğü tarafından dalgalandırıldı. Gökçeali Mahallesi’nde çeşitli sokak ve caddelerde parke taş ve kaldırım onarımları devam ederken, Hallaçlı Mahallesi’nde hummalı bir çalışma başlatıldı. Hallaçlı Mahallesi’nde kaldırım çalışmaları bu günlerde hız kazandı.

Ayrıca gelen talepler doğrultusunda çeşitli caddelere hız kesiciler monte edildi ve yeni yolcu bekleme durakları Hallaçlı Mahallesi’ne kazandırıldı. Muratbey Mahallesi girişinde kavşak düzenlemesi yapılması ile birlikte Ahmediye ve Muratbey sınırında bulunan üst geçidin civarında parke taş çalışması yapıldı. Nakkaş Mahallesi’nde bulunan sağlık ocağı çevresinde parke taş ve kaldırım çalışması yapılarak, Ovayenice Mahallesi’nde de bir çok sokakta parke taş onarımı ve yol çalışması yapıldı. Yaylacık Mahallesi’nde bulunan Atatürk büstü yanına da gönder dikilerek, Türk Bayrakları dalgalandırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.