Gazetecileri unutmadılar

Gazetecileri unutmadılar
10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile bugün ülke genelinde birçok kutlama düzenlendi. Gazetemiz Silivri Temsilciliği de Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile ziyaretçi akınına uğradı.

 Siyasetçilerin yanı sıra vatandaşlarda basın mensuplarını bu özel günde unutmadı. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ise dün Silivri’de görev yapan yerel basının mensupları ile birlikte Silivri Cezaevini ziyaret etti. Cezaevi önünde görev yapan ve Ergenekon duruşmasını takip eden gazetecilerin gününü kutlayan Işıklar daha sonra Ergenekon duruşmasına da katıldı. Gazetemiz Silivri Temsilcisi ve bölge gazetecileri de Ergenekon duruşmasına katılarak tutuklu yargılanan gazeteci meslektaşlarına destek verdi.

Gazetemiz Silivri Temsilcisi Fatma Sarıbıyık’ı temsilcilik merkezimizde ziyaret edenler arasında AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Silivri İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri, Alevi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yöneticileri, Maşalacı Eğitim Kurumlarını temsilen Avukat Emrah Maşalacı, Kahve Diyarı Silivri Şubesi imtiyaz sahibi Eray Ersöz ve Fatih Koleji öğrencileri yer aldı. Birçok sivil toplum kuruluşu ve vatandaşlardan da çiçek göndererek ve telefonla kutlama mesajları geldi. Haberdar Gazetesi ailesi olarak, günümüzü kutlayan tüm dostlarımıza ve bizi seven herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz…


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.