Gaziantep Beylikdüzü'ne taşınıyor

Gaziantep Beylikdüzü'ne taşınıyor
Beylikdüzü 4. Geleneksel Gaziantep Yemek, Sanat ve Kültür Günleri, Beylikdüzü Belediyesi ve İstanbul Avrupa Yakası Gaziantepliler Derneği işbirliği ile 17-20 Eylül tarihleri arasında Büyükşehir Mahallesi Eski Beylik Pazarı pazar alanında gerçekleşecek
Her yıl düzenlenen Beylikdüzü 4. Geleneksel Gaziantep Yemek, Sanat ve Kültür Günleri 17 Eylül’de start veriyor. Beylikdüzü Belediyesi ve İstanbul Avrupa Yakası Gaziantepliler Derneği’nin katkıları ile düzenlenen organizasyonun resmi açılış töreni ise 18 Eylül Cuma günü Saat 17:00’da yapılacak. Etkinlikte; Gaziantep'in mutfağı, yöresel özellikleri temsil eden tezgahlar ve Çeled Tiyatro Grubu’nun oyunları yer alacak. Gaziantep yöresinin birbirinden özel lezzetleri ve yörenin kendine has kültürü Beylikdüzü halkıyla buluşacak.

Dayanışma ruhunu tezgahlarda hissediyoruz
Geleneksel hale gelen ve Türkiye’nin eşsiz bölgelerden biri olan Gaziantep ruhunu anlatan etkinliğe Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yanı sıra birçok önemli protokol katılımı da olacak. Başkan İmamoğlu, her yıl düzenlenen Geleneksel Gaziantep Yemek, Sanat ve Kültür Günleri’nin bölgeye de canlılık getirdiğini bildirerek, “Hem Türkiyemizin mühim bir yöresini tanıtmış ve kültürü yaymış oluyoruz, hem de ilçe halkımızı farklı bir ortam sunuyoruz. Her şeyden önce kültürlerin birliğini ve dayanışma ruhunu bu tezgahlarda hissetmiş oluyoruz” diye konuştu.
Fotoğraf temsilidir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.