'Gençler yarının güçlü bireyleri olacak'

'Gençler yarının güçlü bireyleri olacak'
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, BEYGEM'in veli bilgilendirme toplantısına katıldı.
Beylikdüzü Gençlik Eğitim Merkezi (BEYGEM)’nin düzenli olarak gerçekleştirdiği veli bilgilendirme toplantısına katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Güçlü toplum olmanın anahtarı, güçlü bireyler yetiştirmek. Biliyorum ki BEYGEM’de eğitim alan gençlerimiz yarının güçlü bireyleri olacak. ” diye konuştu.


Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Beylikdüzü Gençlik Eğitim Merkezi (BEYGEM) veli toplantısı yapıldı. TEOG, YGS ve LYS hazırlık kursları ve okula takviye amaçlı çalışmalar hakkında bilgilendirmelerin yapıldığı toplantı, BEYGEM Eğitim Koordinatörü Göksel Gökçe’nin sunumuyla gerçekleşti.

Toplantıda sınav sistemi ve başarıya götüren yolda ailenin payına düşenler, sosyal medya ve internetin oldukça yaygın olduğu günümüzde doğru bilgiye ulaşmanın yolları ve meslek seçimi noktasında yapılacak yönlendirmelere kadar birçok konuda aileler bilgilendirildi.

“Gençler, bizim her şeyimiz”

Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi ile büyük değişimi hayatlarının her noktasında yaşayan Gürpınar sakinleri ile BEYGEM veli toplantısı vasıtasıyla bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, öncelikle annelere seslendi. Çocukları, hayatın en önemli unsurları olarak tanımlayan Başkan Ekrem İmamoğlu, “Biliyorum ki gençleri geleceğimiz olarak görüyor ve elinizde, yüreğinizde ne varsa onlar için harcıyorsunuz. Ben, inanıyorum ki burada eğitim alan çocuklarımızdan doktorlar, öğretmenler ve bilim insanları çıkacak. Biz bunu gerçek kılmak için BEYGEM’i hayata geçirdik ve bunu başarabilmek için Gürpınar’da Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’ni açtık. Çünkü gençler bizim her şeyimiz.” diye konuştu.

 “Bir anne dünyayı değiştirir”

Toplantıda çoğunluğu oluşturan annelerin yapıcı ve birleştirici gücüne dikkat çeken Başkan İmamoğlu, 'Bir anne isterse yetiştirdiği çocuklarla Dünya'yı değiştirir. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal'i de bir anne yetiştirdi ve biz, sosyal yaşam merkezimize Zübeyde Ana adını bu yüzden verdik. Çünkü, O yetiştirdiği çocukla bizim hayatımızı değiştirdi. Siz, bunun için çok değerlisiniz. Ben, size baktığımda, benim annemi görüyorum. Onun için size emek vermekten büyük onur duyuyorum' şeklinde konuştu.

“Güçlü toplum olmanın anahtarı, güçlü bireyler yetiştirmek”

Tüm velilere çocukların daha iyi bir geleceğe sahip olabilmeleri için mücadele etmeye devam edeceklerini söyleyen Başkan İmamoğlu, “Bizim çocuklarımız, bu topraklarda güçlü bireyler olmalı. İşçi, doktor, öğretmen, bilim insanı ya da iş adamı olmalı ama hangi mesleği seçerlerse seçsinler üretmeli, bilinçli ve akıllı bireyler olmalılar. Ancak bu şekilde güçlü bireyler oluşturabilir ve güçlü bir toplum olabiliriz. Bu nedenle onlara daha güzel bir ortam sağlamak için elinizden gelen bütün desteği verin. Bizimle işbirliği içinde olun ve bu ülkedeki doğrular için mücadele edin.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.