“GENÇLERİMİZİ YÜKSEKÖĞRETİMDE DE GÖRMEK İSTERİZ”

“GENÇLERİMİZİ YÜKSEKÖĞRETİMDE DE GÖRMEK İSTERİZ”
2010 - 2011 Eğitim Öğretim Yılı Kapanış Töreni, Beylikdüzü İMKB İlköğretim Okulu'nda Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.
 
 
Programda mezun olan öğrencileri tebrik eden Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz rehberliğinde hayata hazırlanıyorlar. Bugün çocuklarımız buradan lise eğitimi için ayrılıyor. Bu yüzden gururluyum. İlçemizdeki gençlerin hepsini yükseköğretimde de görmek istiyoruz. Belediye olarak sizlere güveniyoruz” dedi.
 
Törende kısa bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu ise öğrencilere, “Çocukluktan gençliğe adım attığınız bu günde yolunuz ve bahtınız açık olsun” dedi. Hacıoğlu sözlerini “2010-2011 Eğitim Öğretim Yılı’nı bugün, 34 bin öğrenciyle hiçbir öğrencinin burnu kanamadan bitirdik; mutlu ve gururluyuz. 1 yıllık eğitim- öğretim süresi boyunca binlerce öğrencimizin okul dışında sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılmasını sağlayan; dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendiren; okullarımıza pek çok konuda maddi-manevi destek olan Beylikdüzü Belediyemize ve Başkanımız Yusuf Uzun’a teşekkür ediyorum” diye sürdürdü. 
 
Karadeniz ve Anadolu Ateşi adlı halk oyunları grubunun gösterileri ile devam eden etkinlikte, eğitimde devamlılığı sembolize eden flama devir teslim töreni yapıldı. Program, protokolün dereceye giren öğrencilere hediye takdim etmesi ve öğrencilerin kep atma töreni ile son buldu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.