Gençlik Atatürk'ün hatıralarını dinledi

Gençlik Atatürk'ün hatıralarını dinledi
Cumhuriyet’in genç bekçileri, Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği Mustafa Kemal Hatıraları” söyleşisine katıldı.
  Beylikdüzü Gençlik Eğitim Merkezi (BEYGEM) öğrencilerinin katıldığı söyleşide konuşmacı Kaan Köksalan, Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatı içerisinde önemli yer tutan hikayeler anlattı, gençlere, “Onu her zaman örnek almaya, her zaman mutlaka Mustafa Kemal’in izinden yürümeye çalışın.” dedi.

“Mustafa Kemal Hatıraları” Beylikdüzü Gençlik Eğitim Merkezi (BEYGEM) öğrencilerine anlatıldı. Düzenlenen söyleşide konuşmacı olan Kaan Köksalan, Mustafa Kemal Atatürk’ün tarihte yer etmiş hikayelerini, hayata bakışını, dönüm noktası olan olaylarını anlattı.

Köksalan, 'O, sizi hep en tepede gördü. Siz de ona, hak ettiği saygıyı mutlaka verin. Ben, onu, hiç unutmadım. Hep içimde O'na bir vefa borcum vardı. Bugün, bunu bir nebze olsun ödediğimi düşünüyorum.” dedi.


“Mustafa Kemal’in Çizgisinde Yürümeye Çalışın”

Söyleşide, Mustafa Kemal Atatürk’ün bir ağaç için evin yerini değiştirtmesinden, sanatçılara olan saygısına, açık görüşlülüğünden vatan sevgisine, modernliğine kadar onlarca anlamlı özelliğinden söz edildi. Köksalan gençlere, “Değerlerinize, içinizdeki Mustafa Kemal’e sahip çıkın. O’nun yaptığı güzel şeyleri ve davranışlarını örnek almaya çalışın. Her zaman mutlaka Mustafa Kemal’in çizgisinde yürümeye çalışın.” diye belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.