Gürpınar’a modern sahil

Gürpınar’a modern sahil
Gürpınar Mahallesi’nde yol yapımı ve sahil düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, sahilin son halinin çok beğenileceğini ifade etti.
 
Birkaç gün içerisinde bitecek olan çalışmaların ardından Gürpınar sahili daha modern bir görünüme kavuşacak.
Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi’nde Fen İşleri ekiplerinin yürüttüğü yol yapımı ve sahil düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar sonunda sahil boyunca yeni plajlar ve modern yollar hizmete sunulacak. Yaklaşık 2 km’lik yolu kaplayan sahil yolunda faaliyetlerini sürdüren ekipler, çalışmaların sona yaklaştığını ifade etti.
 
Yaz aylarının gelmesi ile birlikte ilçede hızla devam eden yol yapımı ve çevre düzenleme çalışmaları hakkında bilgi veren Başkanı Uzun, çok kısa bir zaman içerisinde Gürpınar sahilindeki çalışmaların sonuca ulaşacağını söyledi. Yaz aylarının asfalt dökmek için en ideal aylar olduğunu anlatan Başkan Uzun “Bölgedeki çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Şuan ekiplerimiz gecesini gündüzüne katarak yollarımızı tamamlamak için çalışıyor. Yollarımız stabilize durumdaydı; havaların ısınması ile birlikte artık asfalt dökülebilecek hale geldi. Şimdi sahilimizde asfaltlama çalışmalarında sona doğru ulaşıldı. Bu çalışmalar ile birlikte sahil ve çevre düzenleme ile tretuvar çalışmaları da devam ediyor. Tüm çalışmalar en kısa zamanda tamamlanacak. Hemşerilerimiz artık daha rahat edecek” dedi.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.