“Halk benim birinci önceliğim”

“Halk benim birinci önceliğim”
Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe merkezi Esenyurt ‘ta bulunan İstanbul Ordu Akkuşlular Derneğinde çay sohbetine katılım sağladı.

Akkuşluların yoğun katılımıyla gerçekleşen sohbete Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, İstanbul Ordu Akkuşlular Dernek Başkanı Erol Savaş, Belediye Başkan Yardımcısı Gazanfer Karakaş, Avukat Kadir Çakır, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda dernek üyeleri katılım sağladı.

Programda açılış konuşmasını yaparak duygu ve düşüncelerini ifade eden Dernek Başkanı Erol Savaş şunları ifade etti;

Bizlere ne görev düşüyorsa yapacağız”

“Sayın Belediye Başkanımız Ali Murat Alatepe’ye yeni görevinde başarılar diliyorum” diyen İstanbul Akkuşlular Dernek Başkanı Erol Savaş; “ Belediye başkanımızla meclis üyesi iken birçok görevde bulunduk ve yol yürüdük. İnşallah bundan sonra da bizlere görev düşüyorsa, yapacak ve çok daha uzun bir yol kat edeceğiz. Ben katılımlarından dolayı şahsım ve hemşerilerim adına Belediye Başkanımız Ali Murat Alatepe’ye çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yolumuz meşakkatli ve çetin değil, yolumuz sadece sevgiden geçiyor”

“Biz ne olursa olsun hep bir arada olmalı ve memleket olarak birbirimizi hiçbir zaman ayrıştırmamalıyız” diyen Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe; “ Önümüzdeki süreçte İlçemiz Esenyurt ‘ta stratejik düşünce platformu kuracağız. Bu platforma Ordulu kardeşim, Diyarbakırlı kardeşimle, Niğdeli kardeşim, Edirneli kardeşim ve ülkemizin tüm illerine mensup kardeşlerimizle birlikte çalışacağız. Esenyurt ’un ne problemi varsa el ele verecek ve hep beraber çözeceğiz. Siyasete girdiğimden bu yana benim işim halkla ve halk benim birinci önceliğim olmuştur. Onun için halk yoksa hakta yoktur. O halka, hakkını vermezsek haksızlık yapmış oluruz. Yolumuz meşakkatli ve çetin değil, sadece sevgiden geçiyor ve bu sevgi de hepimizde var” ifadeleri kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.