HARÇLIKLARINDAN BİRİKTİRDİLER MAMA ALDILAR

HARÇLIKLARINDAN BİRİKTİRDİLER MAMA ALDILAR
Bakırköy Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Barınma Merkezi’ni, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde ziyaret eden ana okulu ve lise öğrencileri harçlıklarından biriktirip aldıkları mamaları Barınma Merkezi yetkililerine teslim ettiler.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da yaptığı açıklamada Bakırköy Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Barınma Merkezi’nde yaklaşık 1000 köpek ve kedinin bulunduğunu belirterek şunları ifade etti: “Sokak hayvanlarını sahiplendirmeyi özendirmek , çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamak ve duyarlılığı artırmak amacıyla sadece 4 Ekim’de değil yıl boyunca Barınma Merkezimizde uzman veteriner hekimlerimiz tarafından  eğitim veriliyor. Barınma Merkezimizde 1000’e yakın köpek ve kedi bulunuyor. Yurttaşlarımıza da pet shoplardan değil barınma merkezlerinden kedi veya köpek sahiplenmelerini öneriyoruz. Ayrıca harçlıklarından para biriktirip mama alan tüm çocuklarımıza ve gençlerimize de çok teşekkür ediyoruz.”

 Bakırköy Belediye Başkanı Dr.Bülent Kerimoğlu kedi ve köpek sahiplenmek isteyen vatandaşların da 414 97 77(Dahili: 8082 veya 8085) numaralı telefonla Veteriner İşleri Şefliği ile irtibata geçebileceklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.