HERŞEY İSTANBUL İÇİN

HERŞEY İSTANBUL İÇİN
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu yerel basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı. Yerel Basın’ın hayatımızda önemli bir yer tuttuğuna değinen Vali Mutlu ‘Bu güzel İstanbul’umuzda hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapmak durumundayız’ diye konuştu.

BASIN BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

HABERDAR Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Mert’in Büyükçekmece’yi temsilen  katıldığı toplantıda gazeteciler de çeşitli sorunlarını gündeme getirdiler. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu yaklaşık 15 gazeteciyi tek tek dinleyerek valilik olarak bu sorunlarla ilgili üzerlerine düşen ne varsa ilgileneceklerine dair söz verdi. Yerel basının hayatımızda çok önemli bir yer tuttuğuna değinen Vali Mutlu şöyle konuştu: ‘Basın görevini ne kadar iyi yaparsa, ne kadar doğru haber bulup yazarsa, bizleri ne kadar olumlu eleştirse biz de işimizi yaparken nerede hata yapmışız bilgilenmiş olur, bir daha o hataları yapmamaya çalışırız. Herkes işini yapmalı ve tabi doğru yapmalı. Bizlerin görevi vatandaşa yardımcı olmak. Aynı zamanda basına da yardımcı olmak. Basın bilgiyi doğru kaynaktan doğru bir şekilde alacak ki vatandaşı daha doğru bilgilendirsin.’

 

ULAŞIM PROBLEMİ

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu bazı yerel basın mensupları ile Florya Kaşıbeyaz Restaurant’ta kahvaltıda bir araya geldi. Yaklaşık üç saat süren toplantıda ağırlıklı olarak basının ve İstanbul’un sorunları konuşuldu. İstanbul’un en çok üzerinde durulması gereken probleminin ulaşım olduğuna dikkat çeken Vali Mutlu: ‘Aslında son yıllarda yatırımlarımızın %60’ı ulaşıma yapılmasına rağmen bu sorun hala geçerliliğini koruyor. Yapılan ciddi çalışmalar ile çok yakın bir gelecekte İstanbul’da ulaşımın da rahatlayacağını söyleyebilirim. Gerek devletimiz ve hükümetimiz gerek Büyükşehir Belediyemiz bu konuya oldukça önem vermektedir’ diye konuştu.

 

BASIN BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

HABERDAR Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Mert’in Büyükçekmece’yi temsilen  katıldığı toplantıda gazeteciler de çeşitli sorunlarını gündeme getirdiler. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu yaklaşık 15 gazeteciyi tek tek dinleyerek valilik olarak bu sorunlarla ilgili üzerlerine düşen ne varsa ilgileneceklerine dair söz verdi. Yerel basının hayatımızda çok önemli bir yer tuttuğuna değinen Vali Mutlu şöyle konuştu: ‘Basın görevini ne kadar iyi yaparsa, ne kadar doğru haber bulup yazarsa, bizleri ne kadar olumlu eleştirse biz de işimizi yaparken nerede hata yapmışız bilgilenmiş olur, bir daha o hataları yapmamaya çalışırız. Herkes işini yapmalı ve tabi doğru yapmalı. Bizlerin görevi vatandaşa yardımcı olmak. Aynı zamanda basına da yardımcı olmak. Basın bilgiyi doğru kaynaktan doğru bir şekilde alacak ki vatandaşı daha doğru bilgilendirsin.’

 

 

ARADA BİR BULIŞALIM

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu bundan böyle çok daha sık sık görüşüp konuşacağız, İstanbul bizim için çok önemli bir şehir. İstanbul artık bir dünya kenti ve dünyanın merkezi. Bu güzel şehre çok daha faydalı hizmet vermek için hepimiz var gücümüz ile çalışmalıyız. Yarınlarımıza çok daha güzel, çok daha problemsiz bir İstanbul bırakmalıyız. Başta siz gazeteciler olmak üzere bu şehre katkısı olanlar ile iş birliği yapacağız ve çok daha az sorunlu bir İstanbul için çalışacağız’ dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.