Hırsız asansördeki gizli kameraya yakalandı

Hırsız asansördeki gizli kameraya yakalandı
Esenyurt’ta, çok katlı bir binaya giren hırsızlık zanlısı, sitedeki 14 güvenlik kamerasını hesap etti, ancak biri hariç. Asansördeki aynanın içine yerleştirilmiş gizli kamerayı hesaba katamayan şahıs, saniye saniye görüntülendi. Polis, eşgalini belirlediğ

Çok katlı binaların bulunduğu bir siteye sabaha karşı giren hırsızlık şüphelisinin kameralara yakalanmamak için verdiği mücadele sitedeki güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde; herkesin uykusunun en derin olduğu saat 06.00 sıralarında binaya giren şahıs, kameralara yakalanmamak için yüzünü kapıyor. Dış kapıyı çok kısa süre içerisinde açan zanlı, asansöre girmeden önce ise diğer asansörü iptal etmek için kapısını açık bırakıyor. Girdiği evin sahibinin yatağının kenarına kadar giren şahıs, ev sahibinin yatağının başucunda bulunan cep telefonu ve bilgisayarı aldıktan sonra binadan ayrılıyor.
Apartmanda inceleme yapan polis, hırsızlık zanlısını güvenlik kameralarında tespit etti. Birçok kamerada yüzünü sakladığı gözlenen şahsın kimliği ise, asansördeki gizli kamerada belirlendi. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.