Işıklar’dan sazlı-sözlü kutlama

Işıklar’dan sazlı-sözlü kutlama
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 10 Ocak Çalışan Gazateciler Günü nedeniyle Basın Mensuplarını Bura Restoranda ağırladı. Samimi ve sıcak bir atmosferin oluştuğu gecede keyifli dakikalar geçiren Basın Mensupları, geceye katılan Meclis Üyeleri ve Bel

Işıklar, önce tutuklu gazetecileri ziyaret etti sonra kutlama yemeği verdi
Silivri Belediyesi’nin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlediği geceye CHP Meclis Üyeleri, AK Parti meclis Üyeleri, Belediye üst düzey yöneticileri ve Basın Mensupları Katıldı.
10 Ocak’ta Silivrili Basın Mensuplarıyla Cezaevinde tutuklu bulunan Gazetecilerin duruşmasını izleyen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 11 Ocak Gecesi de Bura Restaurant’ta bir yemek düzenleyerek Basın Mensuplarının gününü kutladı.
Işıklar’ın jesti basın mensuplarını mest etti
Silivri Belediyesi tarafından Basın Mensuplarına özel olarak yaptırılan ve üzerinde “Kaleminizi özgürce kullanmansınız dileğiyle"  yazan pasta’yı Başkan Özcan Işıklar ve Basın Mensupları birlikte kesti. Işıkar, basın mensuplarının masalarını tek tek ziyaret ederek yakından ilgilendi.  Gecede kısa bir konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “özgür basın istiyoruz, yerelde ve ulusalda onlara ihtiyacımız var” dedi. Başkan Işıklar’ın basın mensuplarına özel olarak hazırlattığı pasta  jesti basın mensuplarını mest etti…
Gazeteciler gününde  eylence tavan yaptı
Basın mensuplarından Halil Erem Yerli Silivri ve Basın isimli şiirlerini okudu ve alkış aldı. Dilek Altınkeser’in okuduğu annem şiiri duygulandırdı. Gecenin solisti Günay Noyan şarkılarıyla alkış aldı, mikrofonu tuttuğu meclis üyesi Doruk Bulut eşlik ettiği bir da profesyonel ses ve şarkıya hakimiyeti ile herkesi şaşırttı, takdir aldı ve alkışlandı… Silivri Belediye Başkanı Elif Bilici, Meydan Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ayseni Toker, Haberdar Gazetesi Silivri Temsilcisi Fatma Sarıbıyık, Yörünge Gazetesi İmtiyaz Sahibi İrfan Ermiş, Ahmet Ermiş ve Alparslar Ermiş’in de şarkılar türküler okuduğu gecede Haberdar Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Mert’in Kafkas oyunu gösterisi izleyenleri büyüledi. Basın Mensupları, Meclis Üyeleri’nin birlikte halaylar çektiği şarkılar söylendiği gecede hem basın mensupları hem de Belediye yetkilileri keyifli dakikalar geçirdi. Silivri Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün başarılı bir organizasyona ev sahipli ettiği gece, geç saatlere kadar sürdü.
HABER/ FATMA SARIBIYIK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.