KAMU MALINA ÇİRKİN SALDIRI

KAMU MALINA ÇİRKİN SALDIRI
Geçtiğimiz hafta hizmete giren Silivri Belediyesi ücretsiz internet ve telefon şarj imkânı sağlayan enerji paneli ile Nazım Hikmet Heykeli aydınlatması kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı.
Silivri Belediye tarafından Yaşar Kemal Sergi Salonu bahçesine ve Silivri Sahili Kordon Boyuna yerleştirilen, güneş enerjisiyle çalışan Engelli Araç Şarj İstasyonu ile ücretsiz internet ve telefon şarj imkânı sağlayan Enerji Paneli geçtiğimiz hafta hizmete girmişti.


Telefon şarj ve ücretsiz internet hizmeti veren ilçe sahiline yerleştirilen panel kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. Şarj noktalarının kapaklarını kıran, panelin vidalarını söken kişi ya da kişiler hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını belirten Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, yapılan hizmetlerin korunması konusunda hemşerilerinden duyarlılık beklediğini dile getirdi.
 
 
 
NAZIM HEYKELİNE BİR SALDIRI DAHA
 
Yapıldığı günden bu yana gemi güvertesi ve aynı zamanda sanık kürsüsünü temsil eden demirleri birçok kez kesilerek çalınan Nazım Hikmet Heykeli’nin, bu kez de aydınlatmaları kırıldı. Saldırıyı yapanları kınayan Başkan Işıklar, gerekli onarım ve düzenleme çalışmalarının yapılacağını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.