Kapatılan beldelere özel ilgi

Kapatılan beldelere özel ilgi
2009 yılında Büyükçekmece'ye bağlanan beldelere yönelik geniş bir hizmet çalışması başlatıldı.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün yeni bir hizmet seferberliği başlattı. Belediye ekipleri Kumburgaz, Güzelce, Celaliye, Kamiloba, Tepecik ve Mimarsinan'da hummalı bir çalışma sürdürüyor.

Yeni parklar yapılacak

Kumburgaz, Kamiloba ve Celaliye mahallerinde sürdürülen yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını teknik ekibiyle birlikte yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bu bölgelerde ihtiyaç görülen sokaklarda aydınlatma, çocuk parkı ve spor alanları yapılması yönünde talimat verdi.

Kumburgaz Yenimahalle'de Hacılar Camii'ni gezen Başkan Akgün, caminin imamı ile görüşerek eksiklikler hakkında bilgi aldı. Caminin çevre düzenlemesi hakkında teknik ekibine talimat veren Başkan Akgün, caminin bulunduğu sokakta 2 ayrı çocuk parkı yapılacağını belirtti.

 Ayazma caddesi asfaltlandı

Kamiloba Ayazma Caddesi'nde sürdürülen asfaltlama çalışmalarını da yerinde gören Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Celaliye ve Kumburgaz'da yapımı tamamlanan sokak ve caddeleri de inceledi. Taş döşenen, asfaltlama çalışması yapılan yol ve sokaklarda yapılacak olan düzenleme çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Akgün, aydınlatması yetersiz olan sokaklara ilave elektrik direği konulması yönünde de talimat verdi.

 İstanbul'un en güzel bölgesi

Kumburgaz, Güzelce, Celaliye ve Kamiloba bölgelerine ait planlarının hayata geçmesinin ardından bölgenin çok daha hızlı kalkınacağını belirten Başkan Akgün, şu açıklamayı yaptı; "Halkımızın yoğun olarak yaşadığı bölgeler başta olmak üzere kısım kısım tüm yollar ve caddeler yapılacak. Celaliye, Kamioba, Kumburgaz ve Güzelce gelecekte imar planlarının da devreye girmesiyle bundan nasibini alacaktır. Mevcut planlar bu bölgelerin olması gerektiği şekliyle gelişmesine müsaade etmemiştir. O zamanın şartlarına göre iyi ve doğru olarak kabul edilen planlar bugünün artık ihtiyaçlarını karşılamıyor. Yeni planlarla birlikte bu bölgelerimizin tamamını İstanbul'un en güzel ve en yaşanabilir, Büyükçekmece'den daha ileri bir şehir yaratmak üzere çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.