Kaymakam Arat’a Ziyaretler Devam Ediyor

Kaymakam Arat’a Ziyaretler Devam Ediyor
Büyükçekmece ilçe Kaymakamı Mustafa Hulisi Arat’a ilçe Mülkü erkanının yanı sıra İl ve ilçe dışından da hayırlı olsun ziyaretleri yoğun bir şekelde devam etmekte.
Büyükçekmece de yeni göreve başladığı günlerde ilk resmi tören olan Cumhuriyet bayramı programında bir imam hatipli öğrencinin el vermeme skandalı ile yaşanan olayla gündeme gelen ulusal ve yerel basında geniş yer alan Büyükçekmece yeni ilçe kaymakamı Mustafa Hulisi Arat’ın ziyaretçileri her gün eksik olmuyor.
Eski günleri yad ettiler…
İlçede yaklaşık bir buçuk ay önce göreve başlayan Kaymakam Mustafa Hulisi Arat’ın dünde çok sayıda ziyaretçisi vardı. Bu ziyaretçiler arasında Edirne Enez ve Meriç ilçe belediye başkanları ile Kaymakam Arat’ın eski görev yaptığı sırada o dönem ilçe de hakim olan ve şimdi ise İstanbul 49. Asliye Ceza hakimi Ali Belen, vardı.


İBB ve Büyükçekmece Ak Parti Meclis Grup başkanı Recep Erol ile beraber Kaymakam Arat’a hayırlı olsun ziyaretine gelen enez ilçe belediye başkanı Abdullah Bostancı ve Meriç ilçe belediye başkanı Nihat Yörük, Kaymakam Arat’a görevinde başarılar dilediler. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette başkanlar ilçedeki faaliyetleri hakkında bilgi verdiler.

Daha sonra ise Kaymakam Arat’ı eski mesai arkadaşı olan eski Babaeski ilçe hakimi Ali Belen ziyaret etti. Kaymakam Arat ve İstanbul 49. Asliye Ceza hakimi Ali Belen, ziyarette eski günlerini yad ederek keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler. Ziyaretler den çok memnun olan kaymakam Arat, Misafirlerine baklava ikramında bulundu ve teşekkür ederek uğurladı. Aldığımız bilgiye göre yeni kaymakam Arat’ı günde yaklaşık 150 ile 200 arası kişi ve kurum ziyaret ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.